Magazin

Ksenija Vučić glavni predavač na akademiji govora mržnje i poltronstva

ksenija-vucic

Ksenija Vučić, bivša supruga predsednika Srbije i jedan od urednika na TV Pink, glavni je predavač na Akademiji mladih lidera SNS koja je iznedrila plejadu neverovatnih mladih kadrova vladajuće stranke.

Ovi kadrovi se ističu govorom mržnje, neobrazovanjem i nezabeleženim udvorištvom prema liku i delu Aleksandra Vučića, piše portal Direktno.

Ksenija Vučič se oduševljeno hvalila po društvenim mrežama 20. juna, dan pred izbore prošle godine, kako je na Paliću držala predavanja i radionice ovim „mladim liderima“ i kako se iz njihovog ponašanja u javnosti vidi čemu ih je učila.

Neki od njih ušli su u Skupštinu Srbije kao poslanici i svojim polupismenim psovkama i pretnjama upućenim svima koji drugačije misle, toliko su ogadili javnosti najviše zakonodavno telo da će posle promene vlasti biti potrebne godine da prođu dok se ne vrati autoritet ključne institucije svakog demokratskog poretka.

Njihove mete bili su svi koji su u javnost iznosili bilo šta što se ne dopada Aleksandru Vučiću. Umesto da govore o zakonskim projektima, po ceo dan prete i vređaju, najviše Dragana Đilasa i Mariniku Tepić, ali i ostale opozicione lidere, pa čak i predsednika Fiskalnog Saveta Pavla Petrovića, sudiju Miodraga Majića, Dragana Bjelogrlića, Aleksandra Obradovića, čak i Seku Sablić, i mnoge, mnoge druge…

Druga grupa, tih takozvanih mladih lidera iz te Akademije ušla je u izvršnu vlast širom Srbije i svakog dana u svakom nastupu šire netoleranciju, agresiju i atmosferu sraha, ali učestvuju i u mnogim sumnjivim biznis kombinacijama naprednjačke klike.

Akademija mladih SNS očigledno je i osnovana sa ciljem da kod mladih ljudi iskoreni osećaj za prave životne vrednosti, da ubije želju za učenjem i obrazovanjem i da im na delu pokažu da u životu najbolje prolaze jurišnici Aleksandra Vučića koji je bez sumnje smislio ceo projekat i odredio „predavače“.

Ko su gospođe Vulin i Vučić, uticajne drugarice Jovane Joksimović?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Ksenija nije Srpsko staro ime veerovatno doslo iz komsiluka da ovde soli po Srpskim ranama .

  • A ova predavačica na toj vrloj Akademiji ima li od obrazovanja još štogod osim par razreda Osnovne škole i kpjima se ni do učenja kulture ne- gestikulacije pri usmenom izlaganju nije stiglo?

800 Shares
800 Shares
Share via
Copy link