Magazin

Krštenje od milion evra u Beogradu: Pod se ne vidi od para, trbušne plesačice mešaju i torta na 7 spratova (VIDEO)

krstenje-milion-evre
Foto: TIKTOK/SCREENSHOT/BOZIC.UROS

Na društvenim mrežama pojavio se snimak krštenja u Beogradu za koje je iskeširano čak milion evra. Ovo krštenje su kako se navodi u snimku, organizovali baka i deka pripadnici romske nacionalne manjine. Video je privukao veliku pažnju.

Baba i deda su svojim unukama priredili nezaboravno slavlje povodom krštenja. Snimak, koji je objavljen, počinje kadrom na kom se nalazi trbušna plesačica koja nosi grudnjak na kom se vide šake. Između bretele i tela stavila je novčanicu od 50 evra, piše Kurir.

Nakon toga je prikazana sala u kojoj je održano krštenje od milion evra. Sve je prštalo od luksuza. Goste je usluživalo više od deset konobara. Sto na kome se nalaze pića takođe je privukao veliku pažnju.

– Tog dana mogli ste da pijete bukvalno šta god poželite, mada to obično tako i biva na romskim veseljima – navedeno je na TikToku gde je objavljen snimak.

Nakon toga se vide i domaćini.

– Pogledajte kako izgleda baka koja je tog dana krstila unuke. Bukvalno kao devojčica – rečeno je u snimku.

@bozic.uros

Krštenje koje se pamti 💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #svadba #narodnamuzika

♬ original sound – bozicuros

Kumovi su pristigli iz dalekog Brazila i bili su jedni od zvezda večeri. Oni su dočekani uz vatromet.

U nastavku videa se vidi kako glavni domaćin baca veliku količinu novca dok peva pevačica.

Drugi kumovi su doneli prase i tortu po starom običaju. I oni su dočekani uz vatromet. I opet se bacao novac na sve strane uz muziku.

Onda su se pojavile unuke zbog kojih je organizovano slavlje. Veselju je prisustvovalo mnogo ljudi.

Pristigla je i glavna bugarska zvezda Julija Bikova koja uvek ide sa svojim igračicama, a pod je bio prekriven novčanicama.

Krštenje u Beogradu je merna jedinica za kič, gigantska torta u obliku Hrama Svetog Save, pokretna kruna i jeziva muzika (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link