Magazin

Novak i Jelena Đoković krstili decu na Ostrogu, a svi se pitaju ko je Tarina kuma

jelena-i-novak-ata-images_1_850x
Ata Images

Najbolji svetski teniser Novak Đoković krstio je decu Stefana i Taru u Manastiru Ostrog.

Velikom svečanom činu, koji je, sudeći prema fotografijama, obavio patrijarh Porfirije, prisustvovali su članovi porodice i kumovi.

Kum na krštenju je bio Neven Marković, bivši fudbaler koji je karijeru završio 2016. godine u poljskoj Lehiji i on je krstio Novakovog sina Stefana, dok je malu Taru krstila Maja Kremić, direktorka u Fondaciji Đoković i najbolja Jelenina drugarica, piše Blic.

Maja je za ovu priliku izabrala jednostavnu haljinu sa dugim rukavima, a mali Stefan i Tara bili su obučeni u bele odore.

Da podsetimo, majka Novaka Đokovića Dijana ranije je pričala zbog čega njeni unuci nisu sve do sad kršteni.

Naime, Novak i Jelena žele da sačekaju da njihova deca odrastu još malo, pre nego što učine takav korak u njihovom duhovnom razvoju.

– Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega – započela je Dijana u pomenutoj emisiji i dodala:

– Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže “kada budu mogli da shvate čin krštenja” . On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni – rekla je Dijana.

Šmekerski gest Novaka Đokovića, šetao sa Jelenom po Novom Sadu, pa častio uličnog svirača (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

137 Shares
137 Shares
Share via
Copy link