Magazin Putovanja

Srbin otišao na bajkovito krstarenje Karibima, koštalo ga jeftinije od letovanja u Crnoj Gori (VIDEO)

krstarenje karibima jeftin odmor
Foto: Pixabay/Jessica Castillo

Verovatno je mnogima u životu želja da makar jednom u životu obiđu bajkovite Karibe, a upravo se jedan Beograđanin odlučio na ovu avanturu iz snova u januaru mesecu.

Njegovo ime je Iv Beserovac, a ispostavilo se da ga je krstarenje Karipskim morem koštalo manje nego neke odmor u Crnoj Gori.

Iv je snimio video, kojim je ovekovečio svoje januarsko putovanje na egzotične Karibe i to kruzerom koji ga je koštao, verovali ili ne, tek 350 dolara za sedam dana uživanja!

Sam put do tamo, izašao ga je 550 evra, koliko je platio povratnu avio kartu na liniji Beograd – Barbados, preko Frankfurta, piše B92.

Tirkizno more, plaže iz snova i Rijanina kuća

Njegov prijatelj iz Čačka mu je rekao da krstarenje Karibima ispada jeftinije nego letovanje u Crnoj Gori – pa je i sam želeo da proveri.

Tokom obilaska Barbadosa i ostalih ostrva u karipskom arhipelagu, Iv Beserovac je prikazao tirkizno more, plaže i Rijaninu kuću, a zanimljivo je videti i kakvo je uživanje na kruzeru.

Kabina je relativno prostrana, a za njega savršena, kako kaže, budući da je nameravao najmanje vremena da provodi u njoj.

Prikazao je raskošni spa deo sa bazenima i đakuzijima, da bi na kraju snimio i obrok koji su služili tokom krstarenja.

I zabava uključena u cenu od 350 dolara

– Avantura kruzerom je fenomenalno iskustvo, ali ne mogu da kažem da je moj fazon putovanja. Ali kada remiziram, šta sam sve video, doživeo, od prelepih zemalja, odlične hrane i vrhunske usluge – nema mesta za žalbu – rekao je Iv.

– Znam šta ćete reči – može se u Crnu Goru za dosta manje para, i ja sam tako išao.

Ali, ako u Crnoj Gori, rezervišemo najobičniji hotel, pritom da odvojimo budžet za prvoklasnu hranu kakvu sam ja imao na brodu, pitam se koliko bi sve to koštalo? Ne zaboravimo da je zabava bila uključena u 350 dolara – zaključio je Iv.

U komentarima su mu mnogi tražili detaljnije informacije, ali bilo je i onih koji su se uhvatili računice.

Izvor: B92

Vodič za početnike: Kako se pripremiti za prvo krstarenje?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Kruzeri su sranje, izadjes u port-u napolje na 8-10 sati i moras nazad, uglavnom brod ostaje 12h i isplovljava…sta moze da se dozivi za to vreme

Share via
Copy link