Magazin

Krizni štab: Neće biti vanrednog stanja, to niko nije pominjao osim budala

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić jutros je izjavio kako poseduje informaciju da se kao datum uvodjenja vanrednog stanja pominje 1. oktobar”, kao i da u prilog tome ide “to što su profesor Branislav Tiodorović pre sedam dana i dr Predrag Kon pre tri dana najavili moguće vanredno stanje”.

Članovi Kriznog štaba Branislav Tiodorović i Darija Kisić Tepavčević odbacili su kao dezinformacije najave da bi prvog oktobra moglo da bude uvedeno vanredno stanje.

Član Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević odbacila je za nova.rs mogućnost uvodjenja vanrednog stanja prvog oktobra. “Ništa o tome nisam čula, to je dezinformacija”, kazala je Kisić Tepavčević.

Uvodjenje vanrednog stanja demantovao je i dr Branislav Tiodorović. “To je ortodoksna glupost koju nije niko pominjao osim budala”, rekao je Tiodorović za nova.rs, a prenosi Beta.

Epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović rekao je danas da bi uvodjenje vanrednog stanja bilo “besmisleno”, kao i da je to bilo nepotrebno i u martu ove godine.

Svi sumanuti protokoli Kriznog štaba ili kako nas je država ostavila da se sami snalazimo

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
23 Shares
Share via
Copy link