ideje_za_terasu
Lifestyle

Kreativne ideje za savršenu terasu

Nema osobe koja ne voli terasu, a da bi vaš kutak bio savršen potrebno je malo kreativnosti. Prva jutarnja kafa na terasi biće poseban doživljaj ako terasu uredite kao malu oazu mira, te pogledajte naše savete i bacite se na posao.

Iskoristite prostor na najbolji način

mala_terasa
myparadissi.com

Ukoliko je vaša terasa mala, potrebno je i nameštaj prilagoditi prostoru. Možete umesto klasičnog stola sa nogarama, napraviti onaj koji ćete zakačiti za ogradu terasu, čime ćete osloboditi prostor. Osim toga, ako je prostor premali za bilo kakav nameštaj, razmislite da celu terasu pretvorite u udoban ležej sa jastučićima, gde ćete moći da uživate u čitanju knjiga, ili popodnevnoj dremci, a police takođe možete zakačiti za ogradu.

sank_za_terasu
babble.com, houseandhome.com

Ako imate malo više prostora, zakačite nešto šire daske na ogradu koje će poslužiti kao šank. Obojite ih u boju koja vam se uklapa sa ostalim detaljima na terasi, a možete se i poigrati bojama. Šareni šank svakako će doprineti veseloj atmosferi i odlično se uklapa sa raznobojnim koktelima.

Oaza zelenila

zelenilo_terasa
crnobelo.com

Cveće ulepšava svaki prostor, a zanimljive saksije samo će doprineti celokupnom utisku. Izaberite neke različitih veličina i nasumično ih poređajte po terasi, po uglovima ili zakačite saksije za ogradu.

cvece_terasa
blog.hayneedle.com

Možete i sami bojiti saksije u boje koje se vama sviđaju, zalepiti neke zanimljive detalje ili ih obložiti ukrasnim papirom ili slično.

dekoracija_terase
houseandhome.com, babble.com

Takođe, stari predmeti poput kasice mogu poslužiti kao neobična, vesela saksija, a da bi bašta na terasi bila potpuna možete i kupiti tepih od veštačke trave.

Nastavak na sledećoj strani>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share