Magazin Novi Sad

Kovrdže za Natašu: Frizerski salon iz Novog Sada u humanitarnoj akciji za pomoć u lečenju naše sugrađanke

O Nataši Stijaković, majci i novosađanki humanitarcu pisali smo u tekstu kojim smo apelovali za prikupljanje pomoći za njeno lečenje.

Nataša je prošle godine u julu saznala da ima rak. Ubrzo je prešla na sirovu prehranu i promenila režim svog života. Početkom ove godine, počela je osećati nepodnošljive bolove. Kancer se proširio i sada je potrebno da krene na metaboličku terapiju karcinoma kako bi pored hemoterapijskog lečenja uspela da pobedi ovu tešku bitku.

Metabolička terapija košta, pa je Nataši potrebna pomoć svih nas, kako bi uspela u ozdravljenju.

Humanitarnoj akciji se pridružio i frizerski salon Cut ‘n’ go 021.

– Nataša je žena koja je svoje duge kovrdže isekla zbog prirode bolesti. Kao frizer sam svesna koliko ženama čak i u najgorim trenutcima izgled i kosa daju snagu za najveće borbe – napisala je vlasnica salona i najavila da će tokom avgusta sav prihod od kovrdžanja kose u njenom salonu biti prosleđen za Natašino lečenje.

Kovrdže za Natašu

Usluge i cenovnik su sledeće:

  • Pranje i izrada kovrdža presom ili kupom – 200-1500 dinara
  • Afro lokne – 1500-2500 dinara
  • Pranje kose i maska za kovrdžavu kosu – 800 dinara
  • Tretman rekonstukcije kovrdžave kose i feniranje – 1500-2000 dinara

– Setite se kako je lepo gledati se u ogledalo nakon frizerskog tretmana, kakva je to radost, i pomozite nekome ko trenutno ne može biti kao VI i ulepsajte joj makar malo život – poručuju iz salona Cut ‘n’ go 021 i dodaju:

– Pozivamo i sve kolege koji su humanitarci da se priključe akciji „kovrdže za Natašu“, a sve žene koje su ljubitelji kovrdži da negom i radom na svojoj kosi doprinesu akciji povodom prikupljanja sredstava za metaboličku terapiju lečenja karcinoma.

Portal Luftika priključuje se apelu za učešće u akciji „Kovrdže za Natašu“.

Zakazivanje termina kovrdžanja možete izvršiti tako što ćete kontaktirati salon putem FB stranice ili pozivom na broj 066/8008192.

Cut ‘n’ go 021 se nalazi u Gundulićevoj ulici broj 13.

Novak Đoković i Miodrag Kostić obezbedili privatan let za Sofiju, na lečenje u SAD

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

17 Shares
Share via
Copy link