Novi Sad Vesti

Voša prikuplja pomoć za porodicu preminulog navijača iza kojeg je ostalo troje dece i bolesna supruga

porodica_glavic_fk_vojvodina_vosa
Foto: 021.rs (Privatna arhiva)

Dragan Glavić, nekadašnji pripadnik 549. motorizovane brigade Vojske Srbije, preminuo je u nedelju u Novom Sadu nakon višegodišnje borbe sa karcinomom. On je u svom gradu poznat kao verni navijač Vojvodine, a u vojsci je poslednjih godina službovao u kopnenoj zoni bezbednosti.

Iza sebe je ostavio troje dece i suprugu Danijelu koja i sama boluje od karcinoma.

Nažalost, Danijela sada sama mora da brine o deci vodeći uporedo iscrpljujuću bitku sa opakom bolešću, te se Fudbalski klub Vojvodina uključio u sakupljanje novčane pomoći porodici Glavić.

Na narednoj utakmici na stadionu „Karađorđe“, koja se igra u subotu od 17 časova i 55 minuta, na zapadnoj, istočnoj i severnoj tribini, kao i u VIP loži, biće postavljene kutije u koje će posetioci moći da ostavljaju dobrovoljne novčane priloge.

Iz FK Vojvodina pozivaju svoje navijače da u što većem broju prisustvuju utakmici protiv Mladosti i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u izuzetno teškom trenutku ovoj novosadskoj porodici.

Ukoliko ne možete da dođete i podržite porodicu Glavić naredne subote na stadionu, svoj novčani prilog možete uplatiti na račun Danijele Strbački Glavić u Intesa Banci:

160-5500100600758-61

Izvor: 021.rs

Trener Liverpula, veliki Klop, uzvikuje „Vojvodina Novi Sad“ i pristaje na Vošine uslove (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

41 Shares
Share via
Copy link