Magazin Poznati

Holivudski glumac bio je u braku, a onda je zavoleo ženu koja je bila dadilja njegovoj deci

itan houk
Foto: Profimedia

Jedan od najboljih glumaca Holivuda, Itan Houk, već deceniju je u srećnom braku s koleginicom Rajan Šohjuz. Njihova ljubavna priča je mnogima neobična pa čak i kontroverzna.

Naime, glumac ju je upoznao dok je bio oženjen Umom Turman. Rajan je u to vreme bila dadilja njegovoj deci, Maji i Levonu.

Houk je u intervjuu za The Guardian otkrio da ipak nisu stupili u romantičnu vezu dok je Rajan bila dadilja, piše Zadovoljna.rs.

– Upoznao sam Rajan preko svog agenta, i ona je zaista bila jedna od Majinih i Levonovih dadilja tokom snimanja filma, rekao je on.

– Posle kratkog perioda rada za mene, Rajan se vratila na Kolumbiju da bi stekla diplomu. Tada nikada nije bilo skandaloznih razmišljanja ili postupaka. U godinama koje su usledile moj brak se raspao zbog mnogih pritisaka, od kojih nijedan nije bio povezan sa Rajan, dodao je glumac.

Nakon njegovog razlaza sa Umom Turman, naleteo je na Rajan u parku i odmah su se povezali.

– Znam da ljudi zamišljaju neku vrstu ljubavne afere, ali istina je u trenutku kada smo se Rajan i ja zaljubili, prošlo je mnogo vremena otkako sam je zaposlio, rekao je on.

U junu 2008, venčali su se na maloj ceremoniji u Njujorku. U intervjuu za Elle 2013. godine, Houk je govorio o tome kako namerava da svoj drugi brak učini boljim od prvog.

– Kroz neuspeh mog prvog braka naučio sam mnogo o sebi. Dok ne upoznate sebe, ne znate kako da svoj život podelite sa drugom osobom, rekao je.

Zajedno imaju dvoje dece i bave se humantarnim radom.

Izvor: Zadovoljna.rs

Dikaprio uhvaćen sa novom devojkom, lepom glumicom 2 godine mlađom od Titanika

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link