Magazin Poznati

Konstrakta oduševila predstavnike Evrovizije (VIDEO)

konstrakta
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

Pevačica Ana Đurić Konstrakta obratila se javno fanovima Evrovizije širom Evrope i uputila poruku koja se uveliko širi društvenim mrežama.

Konstrakta se svakodnevno priprema za nastup na najvećem muzičkom takmičenju, a sada je pozvala evrovizijske fanove da posebno obrate pažnju na tekst njene numere.

– Zdravo, moje ime je Konstrakta i predstavljaću Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji. Shvatila sam da je ostalo još samo 50 dana do takmičenja, pa vam predlažem da pročitate tekst pesme „In corpore sano“, tako se zove moja pesma, i da „kopate duboko“, pa u Torinu možemo zajedno odgovoriti na neka pitanja o njoj – poručila je srpska predstavnica dok je u kupatilu prala ruke, baš kao na nastupu.

@eurovision It has came to our mind that Konstrakta is one of the coolest people ever 🤩😍🇷🇸 Keep your hands clean and celebrate the countdown to #Eurovision2022! #ESC2022 #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Ovaj snimak objavljen je na zvaničnom Tiktok nalogu Evrovizije, a u opisu je srpska pevačica opisana izuzetno lepim rečima.

– Shvatili smo da je Konstrakta jedna od „najkul“ osoba ikada. Neka vam ruke budu čiste i slavite odbrojavanje do početka Evrovizije – piše na zvaničnom nalogu Evrovizije.

Konstrakta, inače, u pomenutom snimku pere ruke, što je sastavni deo performansa koji izvodi uz pesmu „In corpore sano“.

Konstrakta: Kupila sam sapun za 40 dinara, a nastup spremala u podrumu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link