Magazin

‘Bravo, susedi! Konstrakta je radost Balkana!’ (VIDEO)

konstrakta
PrtSc/YouTube

Nastup Ane Đurić Konstrakte u polufinalu „Evrovizije“, sem u Srbiji, pomno se pratio unutar kafića i domova na tlu bivše Jugoslavije.

Navijalo se iz petnih žila i iz sveg glasa.

Erupcija oduševljenja tokom izvvođenja, nakon nastupa, ali i trenutka kada se saznalo da je Konstrakta prošla u finale „Evrovizije“ propratilo je navijanje od strane velikog broja Hrvata okupljenih u jednom zagrebačkom kafiću.

Naime, kada su voditelji izgovorili „Srbija“ tokom proglašavnja onih koji su prošli u finale, usledio je jak i glasan talas oduševljenja okupljenih, koji su svojim hukom, uspeli da zagluše čak i do kraja pojačan televizor.

Trenutak euforije, zabeležio je mladić iz Zagreba, Ivan Magla, koji je video ustupio Instagram stranici Prijateljstvo BiH.SRB.HR.CG, gde su korisnici oduševljeno komentarisali snimak koji je u opisu imao sledeće reči „TA, nit koja nas veže“.

Hrvatski mediji su sinoć sa neskrivenim simpatijama pisali o našoij predstavnici. Na svojim portalima pišu kako je nastup „propraćen velikim aplauzom publike i uzvicima odobravanja“, te su otvorili i ankete u kojima pitaju sve da li im se dopao Konstraktin nastup, poput portala index.hr.

„Večernji list“ prenosi kako je „opravdala titulu favorita“, dok „Jutarnji“ oduševljeno ističe činjenicu da se plasirala u finale.

Portal net.hr piše: „Bravo, susedi! Konstrakta ušla u finale na radost celog Balkana!“, a može se pronaći još čitav niz hrvatskih medija koji izveštavaju na sličan način o talentovanoj Srpkinji, te ističu da je numera „remek delo“.

Konstrakta je sinoć nastupila pod rednim brojem 3, a publika u areni pa i voditelji Evrovizije su je sve vreme tapšali i pevali sa njom u glas numeru „In Corpore Sano“ i stihove: „Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava…“.

 

Konstraktu ćemo gledati i u finalnoj večeri, gde će pokušati da „Evroviziju“ dovede u Srbiju nakon više od deceniju i po.

Konstrakta je u FINALU Evrosonga, sada napadamo 1. mesto!

oznake

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

414 Shares
414 Shares
Share via
Copy link