Lifestyle

Koliko detalji mogu da promene izgled lica?

Koliko detalji mogu da promene izgled lica, uverila sam se i sama. Prepuna predrasuda, krenula sam u avanturu japanskog iscrtavanja obrva, nošena mišlju da može da bude samo bolje.

obrve-sonja
privatna ahriva

Dobro sam se raspitala gde bih radila tetovažu, čitala komentare devojaka na raznim forumima, gledala slike pre i posle, popričala sa nekoliko njih koje su već imale iscrtane obrve i nakon dužeg razmišljanja, rešila sam da se prepustim veštim rukama devojke po imenu Sonja Cvetić.

Preplašena, ušla sam u njen mali, osvetljeni studio i već na samom ulasku sam osetila neku pozitivnu energiju i strah je polako nestao. Draga devojka mi je objasnila da nema potrebe da se plašim, da ćemo ići polako, korak po korak i da nećemo tetovirati dok ja ne dam zeleno svetlo. Polako je počela sa premeravanjem razmaka izmedju obrva, dužine i postavljanja najviše tačke obrva i završila je sa iscrtavanjem okvira. Zatim je je počupala višak dlačica i japansko iscrtavanje mojih obrva je moglo da počne. Pokazala mi je nožić kojim će mi raditi tetovažu – 11 malih iglica, usko postavljenih jedna do druge. Prvi deo je malo neprijatan jer se radi bez anestezije, ali ništa što je neizdrživo. Očekivala sam krv, bol.. a dobila sam osećaj malo jačeg čupanja obrva, kao kada se počupa više dlačica odjednom. Nakon toga usledilo je premazivanje lokalnom anestezijom, posle čega ništa nisam osetila. Način na koji Sonja pristupa radu je pun ljubavi i strpljenja. Samim tim ni rezultat nije izostao. Kada sam se pogledala u ogledalo, kao da sam bila nova ja. Toliko prirodno su izgledale moje nove obrve, da sam odmah bila oduševljena, međutim, svaka i najmanja promena na licu je šok za nas same dok se ne naviknemo na nju.

obrve-sonja-tamara
privatna arhiva

Već nakon nekoliko dana, ja sam obožavala svoje nove obrve. Nastavila sam da ih negujem po Sonjinim istrukcijama i uživala sam u komentarima drugih.

Nakon tri nedelje intenzitet boje se malo smanjio, obrve su se nekako za nijansu suzile i došao je red na korekciju. Mislim da je Sonja više od mene čekala ovaj dan, jer kako kaže,  željena gustina ne može da se postigne odmah nakon prvog iscrtavanja.

sonja-obrve
privatna arhiva

– E, sada sam konačno sasvim zadovoljna – ponosno je uzviknula Sonja.

Meni je preostalo samo da se složim sa njom i da uživam u njenom malom umetničkom delu. Slika govori više od hiljadu reči. Nema potrebe da vam pričam još, sem da se nećete pokajati ukoliko odete kod Sonje Cvetić na japansko iscrtavanje obrva.

To vam iz ličnog iskustva toplo preporučuje jedna luftika.

Sonju moožete kontaktirati putem Facebook stranice

ili pozivom na broj telefona 066/55-87-876.

Više o ovoj metodi

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

17 Shares
Share via
Copy link