Srbija Vesti

Kod 72-godišnjaka pronađeno 220 kg marihuane. I Vulin učestvovao u akciji

U porodičnoj kući 72-godišnjeg Nišlije policija je zaplenila oko 220kg marihuane, prepakovane u čak 185 paketa. Osim marihuane policija je zaplenila i dva pištolja i 850 paklica cigareta saopštio je MUP, koji će podneti i krivičnu prijavu.

Uprava kriminalističke policije uhapsila je Ž. V. iz okoline Niša zbog sumnje na krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U njegovoj porodičnoj kući u okolini Niša pronašli su veliku količinu droge spakovanu u pakete i spremnu za dalju prodaju u Nišu.

Zaplenjeni su i dva pištolja sa prigušivačem, kao i 850 paklica cigareta, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljena trgovina – navode u policiji, a prenose Južne vesti.

U saopštenju policije povodom ove zaplene je i izjava ministra unutrašnjih poslova Aleksandar Vulina, koji je pohvalio rad policije i rekao da nema većeg zla od droge.

Svaki narko-diler je ubica naše dece i tako i treba da mislimo o njima. Pripadnici UKP su ostvarili još jednu pobedu u ratu protiv droge i to je rat koji neće prestati da se vodi. Srbija nikada neće biti bezbedno mesto za narko-dilere i narko-trafikante, zato smo mi tu – izjavio je ministar Vulin.

72-godišnjaku u čijoj kući je droga pronađena su odredili zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će ga privesti Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

NAŠE ŽENE MOGU SVE: Sa bebom u rukama predvodila narko-kartel u Španiji

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

169 Shares
169 Shares
Share via
Copy link