Beograd Magazin

Kocka do kocke rupčaga, pogledajte kako izgledaju Vesićevi radovi u centru Beograda (FOTO)

kocke-vesic-3
Foto: Direktno.rs.

Ako je nešto građanima jasno za sve ove godine naprednjačke vlasti u Beogradu jeste da ni na koji način nisu kompetentni da vode prestonicu. Fotografije propalih ploča u Čika Ljubinoj ulici govore u prilog tome da Beograd konstantno propada od kada ga vode naprednjaci.

Gotovo svaki dan mogu se čuti hvalospevi aktuelne vlast o infrastrukturnim podvzima, izgradnji puteva i auto-puteva, rešavanju problema sa kojima se građani susreću.

S druge strane u srpskoj prestonici, u centru grada ulice i trgovi izledaju kao posle ratnog stanja, piše Direktno.rs.

kocke-vesic
Foto: Direktno.rs

U srcu Beograda, Čika Ljubinoj ulici prolaznici se mogu blisko susresti sa „Vesićevim kockicama“. Stanje u ulici je tako da izgleda kao pokušaj mozaika deteta iz vrtića.

Polomljene ploče zamenjene su kockama koje takođe propadaju i ispadaju, pa se slučajni prolaznik može lako saplesti i poneti kockicu za uspomenu…

Ni u ostatku centra grada situacija nije ništa bolja, pa plato ispred Filozogskog fakulteta izgleda kao da ga je prekopao bager.

Očito da aktuelna gradska vlast ima važnija posla, pa ne brine o stanju prestonice, o čemu svedoči i nedavno propadanje automobila u Ulici Starine Novaka 2 na Tašmajdanu.

kocke-vesic-2
Foto: Direktno.rs

Moguće da su naprednjaci svesni da nemaju šanse na beogradskim izborima, pa su pustili da grad propada i fokusirali se na mesta gde mogu očekivati više glasova…

Goran Vesić jede sarme, sluša Kanje Vesta i udvara se klincima da glasaju za SNS kad porastu (VIDEO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link