ruze-kutija
privatna arhiva
Lifestyle

Ko je srećna dobitnica 101 ruže u kutiji?

Svaka žena bi poželela da dobije 101 ružu, a Novosađanke Mina i Marina su oduvek želele da naprave i isporuče 101 ružu u kutiji. One sa porodicom prave ruže u kutiji, Flower Maket, a sada su ostvarile i tu svoju želju.

ruze-mina
privatna arhiva

– Od kada se bavimo ovim, od prvog dana smo želeleda nam neko naruči 101 ružu zbog izazova pravljenja kao i fotografisanja sa istom, a i da vidimo da li smo dorasli i tom zahtevnom zadatku.  Imali smo vrlo malo vremena, jer je cveće je stiglo iz Beograda 10-ak minuta pre nego što smo trebali da isporučimo i tih nekoliko minuta svi u kući su bili zaduženi za nešto i vrlo brzo smo napravili i isporučili tačno na vreme. Cveće je naručila menadžerka restorana za proslavu rođendana njenih klijenata, u pitanju je bio muž koji je poručio 101 ružu u kutiji za njen 30. Rođendan. Kutija je bila veoma teška i jedva je nosila jedna ženska osoba. Nismo ni stigle da se radujemo što smo konačno ostvarile i taj cilj zato što smo žurile, jer se sve desilo za nekih sat ipo vremena, a za to vreme je cveće i putovalo iz Beograda – objašnjavaju Mina i Marina iz Flower Marketa.

flower-ruze
privatna arhiva

Novosađani sada već dobro znaju ove sestre koje veštim rukama prave cveće u kutiji i dostavljaju na adresu, a sve više naših sugrađana naručuju cveće od njih.

– Kako je prošlo neko vreme i kako smo se već uvežbale i ušle u štos, napravili smo nove pakete kutija ruža. Na primer ne prodajemo kutije sa odredjenim brojem ruža već ih punimo dogod može da stane, da izgledaju što lepse i bogatije – kažu Mina i Marina.

Zanimljivo je da je 101 ruža u kutiji Flower Marketa iz Novog Sada 2 ili 3 puta jeftinija od 101 ruže  Flower boxova iz Beograda.

ruze-u-kutiji
privatna arhiva

Neverovatno je da su ruže u kutiji toliko skuplje u Beografu, jer imamo iste dobavljače i za kutije i za ruže, a mi smo za sada vrlo zadovoljne kako ide prodaja.  Ave ovo radimo uz dodatni posao i decu više kao hobi za svoju dušu, jer zaista uživamo u pravljenju i dekorisanju i svaka kutija je novi izazov za nas.

Ostaje samo da se pitamo ko je sledeća srećna dobitnica 101 ruže u kutiji?

Više o ružama u kutiji pročitajte ovde

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share