cvece-novi-sad
privatna arhiva
Lifestyle

Najlepše ruže u kutiji nastaju iz ljubavi

Dve Novosađanke, Marina i Mina, rade jedan od najlepših poslova u našem gradu, one prave ruže u kutiji Flower Market. Bez njihovih ruža ne mogu da prođu rođendani, proslave, godišnjice, rođenja i mnogi drugi lepi dani u kojima je ljubav jedini motiv za sreću.

cvece-ruze
privatna arhiva

Blogerke, manekenke, misice i poznate ličnosti su donele novi trend na društvene mreže, naročito na Instagram, a to jesu ruže u kutiji zbog toga što one izgledaju prelepo u svakom obliku na svakoj fotografiji. Baš ovakve ruže u kutiji, Marina i Mina su portalu Luftika poslale za prvi rođendan. Crvene i bele ruže su krasile stolove Cluba Reset. Zanimljivo je i to da je ovo cveće stiglo diretno iz Holandije u naš grad, naš Novi Sad. Fotografi su primetili tu finu razliku između cveta ruže sa ovih prostora i onih iz Holandije, jer one iz države cveća imaju tu baršunastu površinu i zbog toga svaka latica na fotografijama izgleda savršeno.

cvece-u-kutiji
privatna arhiva

Marina i Mina su pre nekoliko dana ispunile i svoju želju da im neko poruči 101 ružu u kutiji. One su o tome maštale još kada su počele da se bave ovim, a možemo samo zamisliti koliko se obradovala osoba pred čija vrata je stigla 101 ruža u kutiji.

101-ruza
facebook

Malo je poznato da je baš Marina, još dok je bila u osnovnoj školi uređivala bašte kafića širom Novog Sada. Njene vešte ruke učinile su da bašte u centru i van njega budu pune raznobojnog cveća. Ovaj njen hobi od kojeg je dobijala džeparac je prerastao sada već u ozbiljan posao koji radi sa svojom starijom sestrom Minom.

cvece-kutija-novi-sad
privatna arhiva

Nemojte se iznenaditi, ako vam ove čarobne ruže Flower Marketa donesu dva plavokosa dečačića, jer su oni Marinini i Minini najverniji pomagači, koji doprinose da ljubav u obliku ruža u kutiji stigne na pravu adresu, a inače su Minini sinovi.

Više o tome kako su stigle ruže u kutiji u Novi Sad

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share