Magazin

Ceo Beograd se okretao za njom, bila je tatina princeza, a onda je upoznala Luku: Ko je lepa Barbara Bojović?

barbara-bojovic
Arhivska fotografija, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia

Od trenutka kad se saznalo da je Luka Bojović, sin najomiljenijeg direktora Beo zoo-vrta Vuka Bojovića, uhapšen u Španiji, u fokus španske ali i naše javnosti odmah je došla i njegova supruga Barabara, koja je još kao devojka važila za jednu od najlepših u Beogradu.

Španski mediji su svojevremeno iz dana u dan „bistrili“ priču o „lepoj Barbari i princu kriminalcu“, njenom suprugu Luki, kako su ga tada nazivali u štampi.

Dok je živela u Beogradu, Barbara Bojović važila je za jednu od najlepših žena srpske prestonice. Kao ćerka Petra Borote, čuvenog golmana „Partizana“ i „OFK Beograda“, živela je poput princeze, piše Kurir.

Borota je neretko posle spektakularnih golova koje je branio na stadionima OFK-a i „Partizana“ znao da uhvati pod ruku suprugu i svoje dve kćerkice, i odvede ih na Voždovac u poslastičarnicu, podsećao je Alo pre četiri godine.

Zbog atraktivnog fizičkog izgleda i spremnosti da svakome sve „skreše u brk“, vrlo brzo je postala „zaštitno lice Beograda“.

barbara-bojovic-2
FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ

Pa ipak, nije se previše eksponirala; na nagovor prijatelja, pojavila se u nekoliko muzičkih spotova, a onda se posvetila životu u ilegali.

Zahvaljujući atraktivnom fizičkom izgledu i muškom pristupom životu, Barbara je brzo zapala za oko Luki Bojoviću, članu Arkanovih „Tigrova“.

Tek pristigao s ratišta, po prirodi divalj i hirovit, Luka je bacio oko na lepu Barbaru a kažu da je navodno bio manji od makovog zrna ne bi li osvojio njeno srce.

O njihovoj vezi inače se malo zna a upravo je španska štampa bila ta koja je detalja pisala o oboje – pre svega bračnom životu Luke i njegove lepe supruge, koja mu je rodila troje dece.

Bračni par Bojović živeo je u Valensiji mirnim, povučenim životom. Trudili su se da nikome ne budu „trn u oku“, pa čak i kada su živeli na različitim adresama, ljubavi i pažnje među supružnicima nije manjkalo, navodili su španski mediji.

Posle spektakularne akcije hapšenja Luke Bojovića i jednom restoranu Valensiji, španski policajci obelodanili su da su „digli Luku tako što su prethodno pratili njegovu ženu“.

Ustanovili su da ona sa decom živi u iznajmljenom stanu u turističkom naselju Fajnstrat, ali da često napušta mesto prebivališta. Pratili su je i zaključili da se sastaje sa Lukom.

Španci su ga uhvatili u jednom restroranu, a on je u kameru, sa lisicama na rukama, poslao poljubac svojoj ženi.

Po Lukinom hapšenju, španski mediji vrveli su od romansiranih priča o „lepoj Barbari koja živi sa srpskim kriminalcem“, zapitavši se „zašto tako lepa žena ne živi mirnim životom“.

Luka Bojović biće izručen Srbiji, španska policija poslala dopis

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

56 Shares
Share via
Copy link