Srbija Vesti

Opsadno stanje na beogradskom aerodromu, Luka Bojović poleteo za Srbiju (VIDEO)

Luka bojović
Foto: EPA / VICTOR LERENA / POOL

Navodni vođa nekadašnjeg zemunskog klana Luka Bojović krenuo je letom iz Madrida za Srbiju nešto pre 18 časova.

Očekuje se da će mere bezbednosti biti na visokom nivou, a policija je organizovala nekoliko alternativnih varijanti za bezbedno odvoženje Bojovića sa aerodroma.

Prema nezvaničnim informacijama, maršruta kojom je Bojović prebačen do španskog aerodroma čuvana je u najstrožoj tajnosti, a u celu akciju bilo je uključeno tek nekoliko ljudi.

Pretpostavlja se da zbog lične bezbednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored aviona.

Bojović je u pratnji policije ukrcan na komercijalni redovni let koji bi u 19.45 sati trebalo da sleti na Aerodrom „Nikola Tesla“.

Po sletanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar. Očekuje se da će tu biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije.

Bojović će čuti da je u Srbiji slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak, ali će mu biti saopšteno ono što i sam zna, da je njegova bezbednost ugrožena.

Izvor: Telegraf

Ceo Beograd se okretao za njom, bila je tatina princeza, a onda je upoznala Luku: Ko je lepa Barbara Bojović?

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

32 Shares
Share via
Copy link