Poznati Srbija

Keba jedva priznao vanbračnu ćerku, „To je 5-minutni greh moje mladosti, guzovača!“

Keba
IZVOR: MONDO/ STEFAN STOJANOVIĆ

Ševač Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom ima sina Igora, bivšeg Severininog muža, i ćerku Natašu, koja živi u Americi, gde se deklarisala kao lezbejka.

Manje je poznato da on ima i vanbračnu ćerku Inu, sa nekadašnjom ljubavnicom Ljiljanom Jevremović.

Ljiljana je u ekskluzivnoj ispovesti za Nova.rs otkrila detalje koje do sada nije nikome ispričala i govorila je o svojoj vezi sa Kebom, problemima koje joj je pravila njegova supruga, ali i o ćerki koju je otac na kraju, ipak, priznao.

Kada je Ina imala 12 godina, njena majka je na sudu potraživala alimentacije u iznosu od 30.000 dinara, a pevač je tada mnoge šokirao izjavom.

„Veštaci su našli neke manjkavosti… Do sada sam platio preko 50.000 evra, a druga strana potražuje još“, rekao je tada Keba, preneo je „Pulsonline“.

„Druga strana je uvek za mene bila druga! Ako sam napravio glupost skupo sam platio školu. Kakva ljubav? Jel me neko video na slici sa tom ženom? To se u našem narodu kaže guzovača! To su gresi iz moje mladosti, petominutne, nikakva ljubav. Silom otac! Žao mi je, neka su sva deca živa i zdrava, ali neka stave svi prst na čelu u ovoj zemlji. DNK analiza nije vršena, zbog raznih malverzacija u postupku nisam hteo da odem, a kad sam hteo nisu mi dali, proglasili su me ocem“, dodao je pevač.

Tada je izjavio i kako bi njegova „afera“ trebalo svima da posluži kao primer.

„Četiri godine sam rob kamate! Kad će se rešiti i kako ne znam? Koristiću sve pravne lekove, mislim na Ustavni sud. Ako sud angažuje veštake to su njihovi veštaci. Našli su neke sulude kamate retroaktivno, a ja sam svoj dug davno izmirio. Bio je oko 17-18.000 evra, na svoju ruku sam to platio pre tri godine. Da li je neko do sada dao 60.000 evra nekome na ime izdržavanja? Ali opet kažem neka su deca živa i zdrava čija god da su, a o drugim nakazama ne bih da pričam. Poštujem zakon moje duše i njega niko ne može da promeni“, govorio je Kojić.

Rekao je i da ga njegova porodica podržava u tim trenucima.

„Hvala Bogu, moja porodica je na svom mestu dugo, potpuno sam miran, mirno spavam, nikoga ni na šta nisam prisilio, nikome ništa ne dugujem. Potražuju, videćemo da li će dobiti. Postoje pravni lekovi, žaliću se Ustavnom sudu. Ja i dalje redovno plaćam svakog meseca 25.000 dinara“,izjavio je tada.

Nakon pomenutog suđenja, oglasila se i Ljiljana i ovaj proces nazvala licitacijom.

„Dragan je platio zaostali dug od alimentacije, i od tog novca ja sam Ini kupila garsonjeru od 16 kvadrata. Međutim, sudski veštak je zaostale alimentacije izračunavao po kamatama rasta cena na malo, a trebalo je po zateznim kamatama, koje su dvostruko više. Na taj način je moje dete oštetio za 3.000.000 dinara“, istakla je Jevremovićeva, preneo je pomenuti medij.

Keba tražio ekshumaciju Rođe Raičevića kako bi dokazao da je on otac njegove ćerke

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link