Magazin Poznati

Sećate se Kebine ćerke? Nataša živi u SAD, deklarisala se kao lezbejka i već 10 godina ne može da se vrati kući

taša
Foto: Printscreen

„Fatalna i plava“, predstavila se kao Kebina ćerka, otpevala koju, nestala sa naše muzičke scene i otišla u Ameriku. Danas se o životu Nataše Kojić Taše, malo zna.

Otkako je otišla iz Srbije nije više plavuša, a poznato je da više od 10 godina pokušava da u SAD napravi muzičku karijeru, piše Nova.rs.

Kako je sama objasnila jednom prilikom, dobila je stipendiju za Berkli, muzički koledž i otišla u Severnu Ameriku, tačnije Los Anđeles, a detalji o njenom školovanju su i do danas nepoznanica, osim da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.

Nataša se prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom „Milioner mečmejker“. Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera. Tako se i naša Taša našla u šouu. Da oproba sreću! Međutim, nju je tročlana komisija tada ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.

– Ti si pop pevačica i imaš 29 godina?, pitala ju je žena koja vodi agenciju.

Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila.

– A koliko dugo već imaš 29?, pitala je ona.

Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio je pitanje koliko dugo je Nataša pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: „Od svoje osamnaeste godine“, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina.

– Ako ona ima 29, ja volim va*inu, dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice se moglo zaključiti da je gej. Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, veoma zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Nataša je krenula u nove pohode. Pojavljivala se u raznim filmovima kao epizodista ili statista.

Kako su mediji pisali, Srbiju navodno nije posetila više od deceniju zbog statusa azilanta u postupku koji ima u Americi. Naime, kada bi jednom napustila tu zemlju, više ne bi mogla da se vraća. Zbog toga porodicu viđa samo kada je oni posete, a ovog leta naši mediji su izveštavali i o tome da se deklarisala kao lezbijka, upravo zbog papira.

Iako javno pokazuje da nije orijentisana prema istom polu, Nataša je, zarad dobijanja papira, iskoristila pravo na azil koje u međunarodnom pravu podrazumeva pravo država da daju azil, pravo pojedinca da zatraži azil i pravo pojedinca da mu se odobri azil u slučaju da je na neki način ugrožen u svojoj zemlji.

Amerika nije u obavezi da odobri bez obzira na to da li je zahtev osnovan ili ne, osim u slučajevima kada se tražilac azila već nađe na teritoriji zemlje od koje traži azil, i to samo ako će mu život biti ugrožen ili će trpeti progon ukoliko se vrati u matičnu zemlju. Po nečijem savetu, sada se prijavila kao lezbijka, pa bi to trebalo da joj uspe, pošto u Srbiji, za razliku od SAD, nisu dozvoljeni gej brakovi, a to se u Americi tumači kao diskriminacija.

Kada je otišla u Ameriku, Kojićeva je imala stipendiju čuvenog Berklija. U Srbiji je pevala muziku koju nije volela, a to je, prema rečima njene bliske prijateljice, radila samo da bi zaradila pare za studiranje na prestižnom univerzitetu. Bila je odličan student i sada se u Americi bavi komponovanjem muzike za filmove. Delo njenih ruku je u mnogim američkim serijama i filmovima, između ostalog i u hororu „Coven“. Međutim, ona i daje nema američke papire i ne sme da napusti Ameriku, pa je to jedini razlog zbog kojeg nije nijednom došla u Srbiju. Kada bi otišla iz Amerike, makar i na nekoliko dana, Nataša ne bi mogla da se vrati.

Postupak za koji je ona aplicirala je spor i dugo se čeka, a život u Americi je izuzetno skup.

Bilo je teških trenutaka, kada je jela jednu kiflu dnevno, a roditelji Olja i Dragan su joj finansijski pomagali. Oni su je nagovarali da se vrati u Srbiju, ali Nataša za to nije htela ni da čuje. Da bi plaćala sva dugovanja koja ima, ona je iznajmljivala stan na dan. Osim toga, imala je i ozbiljne probleme sa bivšim dečkom, koji ju je prijavljivao policiji za uznemiravanje.

Promenila je svoj fizički izgled i postala brineta, a i telo je dovela u formu. Međutim, primetni su i estetski zahvati kojima se podvrgla, a mediji je neretko prozivaju zbog toga.

Nataša Kojić rođena je jula 1984. godine u Loznici, a u Beogradu je završila srednju školu i Muzičku akademiju. Prvi nastup je imala 2001. godine na Beoviziji sa pesmom „Sanjalica“, a do odlaska u SAD 2008. godine, objavila je 3 albuma.

Izvor: Nova.rs

Keba tražio ekshumaciju Rođe Raičevića kako bi dokazao da je on otac njegove ćerke

5K Shares
5K Shares
Share via
Copy link