Magazin Srbija

Keba tražio ekshumaciju Rođe Raičevića kako bi dokazao da je on otac njegove ćerke

keba i rodja
Foto: printscreen

Odavno je poznato da je Dragan Kojić Keba sudski proglašen ocem Ine, sada dvadesettrogodišnje studentkinje, koju je rodila njegova nekadašnja ljubavnica i saradnica, tekstopisac Ljiljana Jevremović.

O dugogodišnjem sudskom procesu za dokazivanje očinstva pisalo se mnogo puta, pa je tako u javnost još pre petnaestak godina isplivao podatak da je folker tražio ekshumaciju svog pokojnog kolege Rodoljuba Rođe Raičevića, kako bi se utvrdilo da li je možda on Inin otac.

O tome je tada pisao „Kurir“, a pre četiri godine, ove navode potvrdila je za isti list i Jevremovićeva.

ljiljana-jevremovic
Ljiljana Jevremović Foto: Printscreen/YouTube/Novo jutro

Te 2006, nakon što je Četvrti opštinski sud u Beogradu doneo nepravosnažnu odluku kojom se tada već treći put utvrdilo da je Kojić Inin otac, on je podneo žalbu koja je zamalo dovela do ekshumacije Raičevića, koji je umro još 2001. godine, pisao je pomenuti medij 2018. godine.

U tekstu žalbe, naime, doslovce piše da je „tokom 1998. godine, a posebno u kritičnom periodu začeća, tužilja Jevremović Ljiljana bila u ljubavnoj vezi s Pericom Zdravkovićem i pokojnim Rođom Raičevićem“, te da „ovaj podatak tuženi nije dosad iznosio jer je smatrao da njegovo očinstvo nije utvrđeno, ali sada, kada su stvari krenule drugačijim tokom, odlučio je da iznese pravu istinu“.

Pevača su tada novinari pozvali za komentar, ali on je, i ne saslušavši pitanje, rekao da ne želi da govori o Ljiljani Jevremović, dok je ona dala izjavu, prenosi Nova.rs.

– Sećam se, naravno, tog detalja. Iz ove perspektive to će nekome izgledati smešno, ali je zapravo morbidno. Keba je pominjao razne muškarce, on je bio opsesivno ljubomoran dok smo bili u vezi, mislio je da ga varam. Kad je pomenuo da bi trebalo da se iskopa Rođa i da se uradi DNK analiza, ja sam bila u šoku.

Rekla sam sudiji da Keba, što se mene tiče, može da uradi DNK testove svim muškarcima u Srbiji uzrasta od 18 do 50 godina… Ja se ne bojim toga, ali će to gospodin morati da plati ako već hoće tako. Mislim da je tada sudija njemu rekla: ‘Pa zašto vi prvi ne uradite test, pa ćemo onda dalje raditi ako vi niste otac’ – izjavila je Ljiljana Jevremović pre četiri godine.

Izvor: Nova.rs

Keba na patrijarhov tekst otpevao pesmu o Đokovićevim mukama

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
317 Shares
317 Shares
Share via
Copy link