Beograd Magazin

“Vučić se raduje gondoli na Kalemegdanu i u tome ga niko neće sprečiti”

Mila Popović iz Stranke slobode i pravde odgovoriila je Suzani Vasiljević, savetnici za medije Aleksandra Vučića, koja je rekla da se predsednik raduje izgradnji gondole na Kalemegdanu i da ga niko neće sprečiti da taj projekat i realizuje.

“Gospođo Vasiljević, kada kažete da je Vaš šef odlučio da nešto uradi, treba da znate da Kalemegdan nije dvorište kuće Aleksandra Vučića, niti je gradska kasa njegov novčanik, pa da radi šta hoće. Nije Beograd samo njegov i Vesićev, pa da uništavaju uspomene generacija Beograđana, koji su na Kalemegdanu prohodali, naučili da voze bicikl, slušali prvi koncert, poljubili se, šetali kućnog ljubimca, sankali se, odigrali partiju šaha.

Od kada je Vučiću i Vesiću palo na pamet da grade žičaru na Kalemegdanu, cela stručna javnost Srbije, ali i Evrope jasno je rekla da bi tim projektom trajno narušili istorijsku i kulturnu vrednost Kalemegdanske tvrđave kao jednog od simbola Beograda.

Kažete da ga niko neće sprečiti da izgradi tu žičaru i dodajete da znate čoveka. Hoće, gospođo Vasiljević, sprečiće ga Beograđani, a ovu bahatu, korumpiranu i nesposobnu vlast čiji ste i Vi akter, poslaćemo u političku istoriju. I nemojte da sumnjate u to, znam moje sugrađane.”, rekla je Mila Popović a prenosi portal Direktno.

Šetalište na mediteranu? Ne, Beograd je dobio svoje palme

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link