Magazin Svet

Jutjuber trudnu devojku zatvorio na terasu – ona se smrzla do smrti, a on fino zaradio

Ruski jutjuber Stas Reeflay uhapšen je nakon što je zaključao svoju trudnu devojku na balkon i pustio ju da se smrzne do smrti, piše The Sun, a prenosi 24 sata.

Jedan mu je verni pratitelj obećao 1000$ ako natera svoju trudnu devojku Valentinu Grigoryevu da izađe na balkon na temperaturu ispod nule, noseći samo donje rublje. Reeflay je to učinio ne sluteći što bi se moglo dogoditi.

Njegova trudna devojka nalazila se u ranom stadijumu trudnoće, a ubrzo nakon što ju je Reeflay zaključao na balkon umrla je od hipotermije.

Njena šokantna smrt dovela je to niza reakcija u online svetu. Ubrzo su počeli pristizati zahtevi za hitnom zabranom internetskog ”nasilja u stvarnosti”, koje je lako dostupno svima, pa čak i deci.

Stanislav Reshetnikov, poznat kao Stas Reeflay, ceo je događaj emitovao uživo, sve do trenutka kad je shvatio da nešto nije u redu s Valentinom.

Kada je shvatio šta je učinio, youtuber je devojku polegao na kauč i krenuo s oživljavanjem.

Na snimku se može čuti kako panično uzvikuje njeno ime.

– Valya, jesi li živa? Šta se događa, zašto ne odgovaraš?! Srce, reci mi nešto molim te! – uzviknuo je youtuber svojoj devojci

Nakon što je uvideo da njegova devojka ne reaguje poviknuo je gledaocima da nema pulsa i da više ne diše.

Snimak je u trenutku emitovanja pratilo čak 10 000 gledatelja, a prekinuo je sa snimanjem nakon dolaska hitne i njenog proglašenja smrti.

Reshetnikov je nakon šokantnog događaja uhapšen i ispitan od strane ruske policije.

Prete mu 2 godine zatvorske kazne ako forenzičari dokažu da je razlog smrti hipotermija.

Ubrzo nakon incidenta, youtuberka Liza Lazerson reagovala je na spomenuti događaj. U svom najnovijem videu progovorila je o diskriminaciji žena na internetu i žestoko osudila potez ruskog youtubera.

– Žena se smrznula do smrti, a publika je sve to gledala i punila džep ubici. Ovo mora prestati. Ovakvi videi ukazuju da je nešto pošlo po zlu u svetu – rekla je youtuberka u videu.

Baka Prase pao na najniže grane – promoviše piramidalnu kripto prevaru iz Rusije

Avatar

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


117 Shares
117 Shares
Share via
Copy link