Magazin

Jokićev saigrač iz Denvera oduševljen Somborom: “Grad kao iz bajke, a hrana neverovatna”

sombor
Foto: Bokaweb

Američki košarkaš i član prve petorke Denvera Aron Gordon, boravio je ovog leta u Srbiji, gde je u društvu Nikole Jokića imao prilike da se upozna sa lepotama naše zemlje.

A, najviše Sombora, gde je proveo veći deo odmora, piše Euronews Srbija.

– Njegova rutina u Srbiji, njegov stil života su dosta slični njegovom mentalitetu na terenu. Video sam mir u njemu. Taj mir u glavi se prenosi na teren. To je ono što ga čini tako dobrim igračem. Nas dvojica imamo bolju hemiju van parketa, nego na njemu – rekao je Gordon za EPSN i nastavio u superlativu da govori o srpskom asu.

aron-gordon

– On je najbolji igrač na svetu. Radi kao čudovište. Njegov režim, ishrana, koliko je orijentisam na svoje telo. Ima samo 28 godina, postaće još bolji u odbrani i napadu. Ne vidim ko može da ga zaustavi. Još uvek nisu pronašli odgovor za njega.

Izdvojio je i koju reč o Somboru.

– Tamo je hrana neverovatna. Arhitektura u gradu je prelepa i čini mi se da je svaka građevina jedinstvena. Sombor je kao grad iz bajke. Živi se zdravo. Ljudi su izuzetno prijatni i gostoljubivi i nosim samo lepe utiske – zaključio je Aron Gordon, koji je tokom protekle sezone beležio 16 poena uz šest skokova i tri asistencije po meču.

Jokić se vratio u SAD, pa odmah napravio neviđen šou, Ameri umirali od smeha (VIDEO)

Izvor: Euronews

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link