Magazin

Jelena Bin Drai o svadbi sa šeikom, zadržavanju pravoslavne vere i misteriji broja 4

jelena-bin-drai

Jelena Bin Drai je svojim brakom sa šeikom Saidom oduvek intrigirala javnost.

Jelena Bin Drai i arapski biznismen Said Bin Drai u srećnom su braku punih trinaest godina. Iako su mnogi mislili da njihova ljubav neće opstati, oni su to demantovali na najbolji mogući način.

‒ Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece ‒ otkrila je Jelena svojevreme u intervjuu za Hello.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Zbog velikog interesovanja medija par je sklopio brak u najvećoj tajnosti, krajem decembra 2007. godine. Svečani čin obavljan je u kući Saidovog oca uz prisustvo najbližih članova njihovih porodica.

‒ Potpisala sam kitab, knjigu venčanih i zadržala pravoslavnu veru i svoje prezime ‒ pojasnila je mlada.

Svadbena ceremonija za 300 zvanica, koji su pristigli iz svih krajeva sveta, organizovana je početkom aprila. Tom prilikom ispoštovani su brojni običaji, kako arapski, tako i srpski. Mladoženja je pucao u jabuku, koju je pogodio iz trećeg pokušaja, dok je Jelenin brat „prodao“ mladu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

‒ Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: „Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara.“ Said je na to opsovao na tečnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: „Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!“ Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila ‒ našalila se lepa Vojvođanka.

Jelena Bin Drai: Živim u haremu, moj muž ima 147 žena, u Srbiju dođem kad mi obaveze oko palate dozvole

Čitajte Luftiku na Google vestima

113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link