Magazin

Imala je 20 godina kada je upoznala bogatog šeika, priča iz snova pretvorila se u pakao ispunjen drogom i razvratom

dzil-dod
Foto: Printscreen/youtube

Ispovesti nekadašnjih robinja moćnih šeika su različete, ali uglavnom kriju jezive i mučne detalje. Ono što je svkoj od njih zajedničko, jeste da su bile u uverenju da su osvojile svet kada su osetile luksuz i glamur.

Međutim, svaka je ubrzo shvatila da je robinja koja služi samo za intimne odnose i iživljavanje.

Američka modna dizajnerka Džil Dod (59) bila je jedna od onih koje su završile u kandžama moćnog šeika koji sa kojim je dotakla dno. Bila je manekenka koja je mamila muške uzdahe gde god da se pojavi.

Još sa 20 godina živela je životom na visokoj nozi, dok su putovanja i elitna druženja bila sastavni deo njenog života.

Početkom osamdesetih Džil je imala sudbinski susret. Naime, na jednoj žurki u Monaku upoznala je bogatog šeika kojem je postala jedna od „žena za zadovoljstvo“, piše Stil.

Džil Dod odrekla se svega i preselila se u harem kontroverznog arapskog šeika Adnana Kašogija koji je preko dve decenije bio stariji od nje. Ona danas otvoreno priča o detaljima njihovog upoznavanja i života u haremu.

Tada je imala 20 i kako je priznala, bila je jako naivna. Već prvi susret obežio je jedan čudan i bizaran detalj. Šeik joj se predstavio tako što se isekao i sosptvenom krvlju na njenoj ruci napisao „volim te“.

Bila je očarana i zaslepljena

– Povukla sam rukav i on je napisao „volim te“. Bila sam šokirana. Pomislila sam „Bože, to je krv“, ali sam istovremeno mislila da je to slatko i duhovito – rekla je Džil.

U trenutku njihovog poznanstva on je već imao ženu i petoro dece, dok je pored zakonite žene imao pravo i na 11 dodatnih žena „za zadovoljstvo“, dok je Džil postala jedna od njih.

Adnan Kašogi bio je saudijski biznismen, trgovac oružjem i čovek koji je imao neverovatan talenat za osvajanje i šarm na koji je Džil kao mlada i naivna devojka pala.

kasogi
Foto: Profimedia

– Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog čoveka poput Adnana, oca petoro dece koji je imao 44 godine. Da, bio je neverovatno bogat, ali je imao i neku mirnu snagu. Polako sam padala na njegov šarm – otkrila je Džil.

Bogati šeik ju je obasipao pažnjom i skupim izlascima, vodeći je na romantična putovanja širom sveta. Džil se ubrzo zaljubila u njega, te je bez razmišljanja prihvatila njegovu ponudu da bude jedna od njegovih 11 žena.

A onda je nastao pakao

– U tom trenutku sam postala članica Adnanovog harema, smenjivala sam se sa drugim ženama da bih imala odnose sa čovekom kojeg volim – napisala je ona u svojim memoarima.

Pre nego što su stupili u ovakav odnos, šeik joj je ponudio petogodišnji ugovor kojim se garantuje da će on imati prava na nju i da će mu biti na usluzi kada god on to poželi.

– Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbediću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno – opisala je njegove reči.

Vremenom Džil je osećala veću ljubav prema Adnanu koji je neumorno flertovao sa drugim ženama.

– Kako u meseci prolazili, samo sam želela da budem sa Adnanom i nisam mislila o detaljima. Bio mi je dečko. Čak i kada je tu bilo još žena, nisam znala koje su žene za zadovoljstvo, ko povremene ljubavnice ili prijateljice sa kojima flertuje. Među nama ženama nije bilo nekih bliskih ljudskih odnosa – objasnila je Džil.

– Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu – ispričala je.

Vremenom, Džil je postajala sve ljubomornija i nije mogla da podnese takav stil života, a onda je odlučila da na sve stavi tačku.

„Bio je spreman na sve samo da me izvede na večeru, ovoliko bogati šeik plaća kad želi neku ženu“

Share via
Copy link