Magazin

“Dok je on radio ja sam ih vaspitavala, želim da moja bude zadnja”: Jelena Đoković o roditeljstvu i braku

Jelena Djokovic
Foto: Printskrin/Youtube

Šta je to svesno roditeljstvo i kakve su prednosti nešto drugačijeg pristupa deci od onog tradicionalnog na koji smo navikli u Srbiji? Ovo je bilo samo jedno pod pitanja na koja je u jutarnjem programu RTS-a odgovarala Jelena Đokoović, supruga Novaka Đokovića i mama Tare i Stefana.

– Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo – započela je Jelena u jutarnjem programu na RTS-u pa otkrila da se ona i Novak ne slažu uvek kada je vaspitanje njihove dece u pitanju.

– Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrola i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem i to sve više i više – kazala je Jelena dodajući da se trudi da ne radi ono što ne bi želela sutra da njena deca rade, jer oni oponašaju roditelje.

Jelena Djokovic
Foto: Printskrin/Youtube

– Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis – završila je Đokovićka.

Inače, Jelena Đoković će ne temu roditeljstva govoriti i na predavanju autorke nekoliko bestselera Njujork Tajmsa, dr Shefali Tsabary, koja će prvi put u Beogradu održati predavanje 26. septembra u mts dvorani.

Izvor: Blic

Jelena Đoković modnim odabirom ponovo podigla buru na mrežama (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
66 Shares
Share via
Copy link