Magazin Poznati

Jelena Đoković modnim odabirom ponovo podigla buru na mrežama (VIDEO)

jelena-djokovic
PrtSc/Instagram

Nema dana da modni odabir Jelene Đoković nije tema javnosti. Svaki korak i potez supruge Novaka Đokovića prati se, a uprkos tome što stalno ističe da je medijsko pojvaljivanje ne zanima mnogo, čini se da ona sama doprinosi tome da se o njoj svakodnevno sve više piše.

Poslednjih godina, zapravo otkako je izjavila da je minimalizam nešto što je usrećuje, da više ne daje novac za skupocene krpice i ne robuje brendovima, trendovima i izgledu, modni odabir Jelene Đoković je znatno više u fokusu.

Svi su željni da saznaju gde se to odeva supruga jednog od najboljih i svakako najimućnijih tenisera, da li sama brine o svom stajlingu i čime se ona sada vodi ako ne time šta je u trendu i šta će obući. Jelena je nedavno povodom predavanja autorke nekoliko bestselera Njujork Tajmsa, dr Shefali Tsabary, gostovala na Javnom Servisu.

Tom prilikom ona je otkrila da je, između ostalog, raduju priče o roditeljstvu, kao i to što će se i sama uskoro naći za govornicom i podeliti svoja iskustva. Uprkos svemu pametnom što je tim povodom imala da kaže, na osnovu komentara koji su kasnije usledili, reklo bi se da je još jednom modni odabir Jelene Đoković pobedio i popeo se na sam vrh interesovanja javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelena je za gostovanje odabrala oversize košulju, belu na crvene pruge i duboku jarko crvenu suknju do članka. Sve je uklopila sa predivnim potpeticama, a mada je svi više manje bilo divno usklađeno i u skladu sa prilikom bilo je onih koji su joj ovaj modni odabir zamerili.

Dakako više je bilo pozitivnih komentara i da je Jelenin modni izbor ovoga puta must have.

Izvor: Story

Bože sačuvaj, obukla se kao da ide da plati račune u pošti

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link