Magazin

Kako danas izgleda muž Jelene bin Drai: Bogati šeik se pojavio u javnosti posle 4 godine i neprepoznatljiv je

jelena-bin-drai

Fotografija Jelene Bin Drai sa mužem privukla je veliku pažnju javnosti s obzirom da se dugo nisu pojavili u javnosti.

Bivša manekenka Jelena Jakovljević, danas jedna od najbogatijih Srpkinja, već 14 godina je udata za arapskog šeika Saida Bin Draija.

Uprkos tome što se više puta suočavala s neprijatnim glasinama i natpisima medija o tome kako zapravo ona živi u Bin Draijevom haremu, u skladu s tamošnjim običajima i zakonima, par živi idilično i imaju četvoro dece.

Naime, poznato je da se Jelena nakon rođenja četvrtog deteta povukla iz javnosti, i nebrojeno puta je priznala koliko joj prija predah od društvenih mreža, ali su neki trenuci ipak morali biti zabeleženi online.

Svetsko prvenstvo u fudbalu prate mnoge domaće i strane javne ličnosti, a ovaj važni događaj nisu propustili ni nekadašnja misica i šeik, a fotografija Jelene Bin Drai sa mužem nakon duge četiri godine osvanula je na društvenoj mreži Instagram.

Njima su društvo pravili prijatelji, a među njima su bili Danica Karić sa suprugom Nikolom. Nema sumnje da su se svi više nego dobro zabavljali. Naravno, reakcije ljudi nisu izostale, a mnogima je na prvu bilo teško da prepoznaju Saida koji je nekad važio za jednog od najzgodnijih šeika.

Dok je Jelena i dalje poput devojčice, i krasi je manekenkska linija, Said izgleda drugačije nego pre nekoliko godina.

Inače, zanimljivo je da, iako su danas u srećnom braku, kada su se upoznali, Said uopšte nije bio fasciniran Jelenom.

Naime, ona je godinu dana nakon što je proglašena za Miss otpočela svoju karijeru u Milanu, a potom 2001. godine otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Preko zajedničkih prijatelj a upoznala je Saida, ali on nije obraćao preteranu pažnju na nju.

– Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju “rasne” žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo – ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

U vreme dok su se Jelena i Said zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je interesantne detalje o svom sadašnjem suprugu.

Naime, on je rođen u mešovitom braku. Kada je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo njihovu situciju.

– Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja – ispričala je.

Kako je jednom prilikom izjavila, u njenom velelepnom porodičnom domu koji izlazi na obalu, slave se svi praznici.

– Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde- izjavila je svojevremeno Jelena.

Inače, tokom svih ovih godina, manekenka se suočavala i sa brojnim glasinama od kojih su neke da zapravo živi u haremu sa Saidovim drugim ženama, a ona je na sve to veoma šaljivo odgovorila.

– Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla – rekla je nekadašnja mis, sada uspešna preduzetnica.

Životna priča Jelene Bin Drai: Naravno da živim u haremu, moj muž ima 147 žena

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link