Lifestyle Moda Vesti Novi Sad

Izaberite novi kupaći kostim za leto 2016.

Novi kupaći kostimi su stigli na velika vrata modne scene, a kako se leto 2016. godine bliži uskoro će se naći i na plažama egzotičnih destinacija, ali i novosadskog Štranda. Pogledajte koje kupaće kostime smo odabrali za vas ovoga puta.

Ovo su naši predlozi, a u pitanju su domaći poznati i unikatni brendovi koje nose brojne poznate ličnosti. Moda je prisutna kako na ulicama našeg grada tako i na novosadskoj plaži, to jest Štrandu. Ukoliko želite i vi da budete u trendu predlažemo da izaberete neki od kupaćih kostima aktuelnih ove sezone.

Ovi modeli kupaćih kostima će obeležiti leto 2016. godine.

Kupaći kostimi dizajnerke Nine Karlavaris

Poznata modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah se već fotografisala u kupaćim kostimima dizajnerke Nine Karlavaris. Nina voli leto, more , sunce, a tu ljubav prenosi na kreiranje kupaćih kostima. Kupaći kostimi, koje dizajnira Nina Karlavaris, se izrađuju od likre, poneki modeli imaju šljokice, uz koje ide elastin. Nina je uklopila animal print i tigraste kombinacije za žene mačke, kao i za sve one koje žele to biti. Pogledajte njene kreacije.

?

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Kupaći kostimi – brend Šolaja

Dobro poznati domaći brend koji su stvorile setre Šolaja je i ovog puta nadmašio naša očekivanja. Bilo da je jednodelni ili dvodelni kupaći kostim, brenda Šolaja, u pitanju on jednako dobro prati linije tela i naglašava ženstvenost i obline.

 

Kupaći kostimi – brend Mimi swimwear

I još jedan brend Mimi swimwear je predstavio novu kolekciju kupaćih kostima u kojima ćete se osećati posebno i jedinstveno. Žuta boja je u trendu, kao i floralni dezeni, a ovaj brend je i to uspeo da isprati. Ovaj brend je poznat po push up modelima kojima niko ne može odoleti. Nekada hobi, dok danas iza ovog brenda stoji ozbiljan tim.

Leto se bliži, a vama je još malo vremena ostalo da odaberete neki od kupaćih kostima koji se ubrajaju u trendove za leto 2016. godine. Dublji modeli donjeg dela, do struka, su poseban hit, a na vama je da se odlučite da li ćete izabrati floralni, žuti, animal print ili jednostavni crni kupaći kostim.

Više o aktuelnim trenovima pročitajte ovde 

 

 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


89 Shares
Share via
Copy link