Lifestyle Moda

Kakve kupaće kostime ovog leta biraju Novosađanke i Beograđanke (FOTO)

Kada zakoračite na novosadska i beogradska kupališta dočekaće vas mnošto prelepih devojaka u najrazlitičitijim kupaćim kostimima.

bazen
Foto: RAS Srbija

Pogledajte kakvi modeli su najpopularniji ove sezone.

kupaci
Foto: RAS Srbija

Nose se dvodelni modeli, šareni i jednobojni! Devojke su spremne da pokažu koliko su atraktivne, a leto je pravo vreme za to!

kupaci 1
Foto: RAS Srbija

Nose se i jednodelni kostimi. Min boja je jedna od vodećih, i ove Novosađanke slede taj trend! Ne zaobilaze ni popularnu roze boju! A naravno, ni šortseve bez kojih leto ne može da se zamisli!

kupaci 2
Foto: RAS Srbija

Naravno, ništa ni bez crnog kostima! Videli smo da devojke u Novom Sadu najviše vole bikini, dvodelne kostime, dok se popualarni retro jednodelni modeli ređe viđaju!

kupaci 3
Foto: RAS Srbija

Na beogradskim bazenima dočekao nas je ovakav prizor. Ovakav model i ova boja je jedna od najpopularnijih!

kupaci 4
Foto: RAS Srbija

I u našoj prestonici preovlađuju dvodelni modeli! Devojkama je najvažnije da dobro procrne, pa predloge svetskih dizajnera ne prate u velikoj meri!

Najlepši jednodelni kupaći kostimi

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ovaj članak mi deluje kao opravdanje za objavljivanje fotki obnaženih devojaka. A tek što su sve osim jedne fotkane bez saglasnosti. Razumeo bih da su sve pozirale i da ste ih pitali koje marke kupaćih nose i kada su ih nabavile. Ovako ceo članak deluje jeftino 😛

18 Shares
Share via
Copy link