Koronavirus Svet

Dok vi đuskate u diskotekama, mi smo u skafanderima na 30 stepeni (FOTO)

Vest da italijanski turisti partijaju po Hrvatskoj ne mareći za koronavirus izazvala je bes u toj zemlji, a reagovali su i medicinski radnici koji su na prvoj liniji borbe sa COVIDOM-19.

– Dođite da meni kažete da je sve u redu, da nema kovida i da možemo slobodno na ples u diskoteku. Mi smo u hermetičkim odelima, na 30 stepeni. Mi radimo dok se vi zabavljate, i to sve za ekstra 100 evra bruto mesečno.

Ovako je na svojoj Fejsbuk stranici “pozdravio” mlade Italijane medicinski tehničar Marko Belafjore, fotografišući se u skafanderu u rimskoj poliklinici “Umberto 1”.

Post polemico.L'ultima volta che ho avuto bisogno delle mutande di ricambio probabilmente avevo 3/4 anni e all'asilo…

Gepostet von Marco Bellafiore am Freitag, 14. August 2020

Za samo nekoliko sati ove njegove reči šerovane su i lajkovane nekoliko hiljada puta, pa je Markova objava jedna od udarnih vesti u današnjim italijanskim medijima.

Brutalnu reakciju Belafjorea izazvao je prilog italijanske TV Rai iz Hrvatske, u kome su mladi Italijani šokirali ponašanjem, izjavljujući u kameru kako “nema kovida”.

U Italji broj zaraženih konstantno raste već drugu sedmicu, a u poslednja 24 sata dostigao je najviši nivo od 23. maja – 629 novozaraženih.

Ni Italija nije prijavila sve smrti od korone, a Kovid-19 sada zovu “srpski virus”

Izvor: Nova

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
282 Shares
282 Shares
Share via
Copy link