Beograd Magazin

Indijac se pohvalio stanom u Beogradu za 600€, u komentarima shvatio da je izigran (VIDEO)

stan
Printscreen Collage

Cene nekretnina u Beogradu, ali i ostatku Srbije dostigle su neslućene visine, a osim našeg stanovništva ni stranci nisu imuni na ovaj nezapamćeni poremećaj tržišta.

Tako je i Indijac Akaš Ahlavat sa svojim pratiocima na TikToku podelio snimak iz stana u kojem živi, uz opis „ovo dobijete za 600 evra u Beogradu, zato što su ovih dana cene stanova jako visoke“.

Akaš je teniser iz Indije, a u Beograd se doselio pre godinu dana. Živi u jednosobnom stanu na Bogosloviji, koji se sastoji od male kuhinje i hodnika, skromne sobe sa tv-om, kupatila i terase za koju kaže da ima fenomenalan pogled na grad.

@aakashahlawatvlogs This is what you gets in 600€ in Belgrade. because now-days prices of apartments are so high . #serbia #aakashahlawatvlogs #fy #fyp #beograd #belgrade #fy #apartmenttour #apartment #realstate #balkan ♬ Tourner Dans Le Vide – Indila

Cenu diktira sama lokacija, odnosno blizina centru grada, ali i činjenica da je stan novije gradnje, međutim, mnogi su mu skrenuli pažnju u komentarima da je preveren, te da je je „300 evra maksimum za ovakav tip stana“.

Kakvo je vaše mišljenje o trenutnim cenama?

Izvor: Nova.rs

Ruskinja Olga pokazala stan koji je u Beogradu iznajmila za „samo“ 950 evra: Srbi je ismejali (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap