Srbija Vesti

Zrenjaninska policija otkrila identitet obezglevljenog tela: Umro sedeći, pa ga psi rastrgli

Vikendica kod Zrenjanina (1)
Vikendica kod Zrenjanina gde je pronađena lobanja, Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sve nedoumice u vezi identiteta obezglavljenog leša koji je prošlog četvrtka pronađen na periferiji Zrenjanina, u Industrijskoj zoni, biće poznate kad se od majke Gorana Džunića (47) iz Kikinde uzme uzorak i obavi DNK analiza.

To je medijima saopštio Dragan Džunić, stariji brat Kikinđanina koji je nestao 4. avgusta nakon obeležavanja godišnjice “Oluje” u Novom Sadu:

– Bio sam danas do zrenjaninske policije. Inspektori sa kojima sam razgovarao, preneli su mi da su 90 odsto sigurni da posmrtni ostaci pripadaju mom bratu. Ipak, da bi se sve neodoumice rešile, uzet je uzorak od naše majke kako bi se obavila DNK analiza – priča Dragan Džunić.

Leš koji je pronađen u šumarku na periferiji Zrenjanina bio je u čučećem položaju. Tako je ta osoba i preminula, sedeći ili čučeći. Valjda mu je pozlilo.

goran-dzunic
Goran Džunić, foto: društvene mreže

– Smatraju da je smrt nastupila prirodnim putem, a da su posle psi rastrgli telo. Radilo se o mršavoj osobi – teškom mukom priča Dragan. Iako je, kako kaže, policiji pre toga opisao kakve je Goran tetovaže imao po rukama i telu, inspektori su Draganu objasnili da su potamnela koža i telo u takvoj fazi da se malo šta može raspoznati:

Naš mlađi brat Saša se setio da je Goran imao i istetoviranu zmiju jer su na telu pronađeni delovi tetovaže u vidu istetoviranih krljušti. Još su mi rekli da se u gornjoj vilici pronađene glave nalazi veštačka proteza dok su u donjoj vilici zubi. Iako je sve ovo prilično teško čuti, ipak gajim nadu da se ne radi o Goranu. Ne mogi da verujem da je to moj brat. Na pronađenom lešu su bile bele “najkine” patike, dok je, koliko je nama poznato, Goran na sebi ima jarko zelene “najke” sa braon znakom. Kod kuće ima bele takve patike – kaže Dragan.

Od dana nestanka, Goran je, po priči njegovog brata, viđen na nekoliko mesta, na putu između Novog Sada i Zrenjanina, kako od vlasnika salaša i vikendica traži vodu, ali i kod kružnog toka na obilaznici u Zrenjaninu, baš kod skretanja za Elemir. Da mu je brat nestao, Dragan je 7. avgusta saznao od Goranovih komšija sa kojima je on i otišao u Novi Sad.

Nestanak je prijavio policiji i danima tragao za njim. U Novi Sad se, ispričao nam je tada Dragan, njegov brat zaputio bez lične karte i telefona.

Izvor: Kurir

Vaš dvojnik je među nama, imate isti DNK i čeka da ga pronađete (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
75 Shares
Share via
Copy link