Srbija Vesti

Horor kod Peći: Sin obezglavio majku i delove njenog tela sakrio na tavanu

kosovska policija
Foto: Reuters, ilustracija

Drama zbog ubistva u Kapešnici kod Peći ne jenjava. Osumnjičeni U. H, prema navodima policije, ubio je svoju majku, nakon čega je odbio da da izjavu nadležnima, prenosi albanski Lajmi.

Tužilac u Peći Sahide Gaši potvrdila je ovu informaciju

Rekla je da očekuje da se osumnjičeni sasluša u prisustvu advokata i psihologa.

– Izašli smo na lice mesta sa forenzičkom ekipom, gde su prikupljeni svi dokazi, a naložili smo i obdukciju preminule. Obezbedili smo očevice, a osumnjičeni nije bio u mogućnosti da bude saslušan, pa smo saslušanje naložili za sutra u prisustvu psihologa i branioca. Nastavićemo i sa istragom. Na osnovu svih okolnosti, naložićemo i ispitivanje osumnjičenog na Institutu za psihijatriju – rekla je tužiteljka.

U medijima se prvo pojavila informacija o tome da je žena bila obezglavljena. Glava joj je navodno bila na tavanu, dok je telo bilo na jednom od spratova u kući.

Sukobu je navodno prethodio sukob, a misli se da je reč o pokušaju razdvajanja sina i snaje.

U međuvremenu, portparol kosovske policije za region Peći Driton Rugova je potvrdio ubistvo. Rugova je naveo da su po dobijanju obaveštenja izašli na lice mesta, dok je lekar konstatovao smrt žrtve. S druge strane, poznato je da je u kritičnom trenutku bilo i očevidaca.

Kako smo ranije preneli, ubijena žena ima oko 60 godina.

Izvor: Telegraf

Zrenjaninska policija otkrila identitet obezglevljenog tela: Umro sedeći, pa ga psi rastrgli

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

62 Shares
Share via
Copy link