Magazin Vojvodina

Svi su mislili da je obezglavljeno telo kod Zrenjanina čoban, a on se iznenada pojavio

Vikendica kod Zrenjanina (1)
Vikendica kod Zrenjanina gde je pronađena lobanja, Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Žitelje Zrenjanina je juče (25. avgust) uznemirila vest da je u okolini ovog vojvođanskog grada, tačnije u vikend naselju između Elemira i Zrenjanina, pronađeno obezglavljeno telo.

Da stvar bude još strašnija, ljudsku lobanju su pronašli psi lutalice, koji su je doneli do kapije vlasnika obližnjeg imanja, a kasnije je otkriven i ostatak tela, u fazi raspadanja.

Pretpostavlja se da telo najverovatnije pripada nekoj od nestalih osoba sa te teritorije, a policija intenzivno radi na prikupljanju svih podataka.

Čekaju se rezultati analize i obdukcije tela, koje se nalazi na sudskoj medicini u Novom Sadu.

Prve nezvanične indicije ukazuju da nije u pitanju nasilna smrt i da na telu nema nekih tragova nasilja, a da postoji mogućnost da su telo, koje je neko vreme bilo na imanju, rastrgle životinje, odnosno psi lutalice, piše Blic.

Sve informacije su nezvanične, a juče se u medijima pojavila i informacija da telo možda pripada jednom od čobana koji čuva to imanje. Kada su gotovo svi bili sigurni da je on u pitanju, usledio je obrt kada se on pojavio!

Podsetimo, na imanju koje se nalazi na putu ka Elemiru, pronađeno je telo za sada nepoznate osobe, a kako nam je rečeno, glava i telo nađeni su na dva različita mesta.

Na lice mesta odmah su izašle ekipe policije i forenzičari. Istraga je u toku. Policiju su pozvali vlasnici imanja koji su došli da ga obiđu, a onda su ugledali jeziv prizor kako jedan od njihovih pasa nosi ljudsku lobanju.

Iako se radio o NN licu nepoznatog pola, po stilu oblačenja pretpostavlja se da se radi o muškarcu. Telo je bilo u poodmakloj fazi raspadanja, a neprijatan miris širio se celim imanjem.

Izvor: Blic

Obezglavljeno telo nađeno kod Zrenjanina, čovek pronašao lobanju na vikendici

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link