Magazin

Svi bi je ženili i evo zašto baš nikog ne zanima zna li ova Zagrepčanka da kuva

zagrebcanka-klaudija
Foro: PrintScreen Instagram.com/claudiarivier

Za  Hrvatsku influenserku Klaudiju Rivier zainteresovali su se i svetske mediji zahvaljujući bujnim oblinama i ogromnim, navodno prirodnim grudima koje rado prikazuje.

Ova crnka izgleda poput brojnih atraktivnih Instagram modela, no od većine se razlikuje zbog tvrdnji da je potpuno prirodna i da nikada nije imala nijednu plastičnu operaciju osim što je usne povećala hijaluronskim filerima.

Klaudija, koja se predstavlja kao Zagrepčanka, tvrdi da zanosni dekolte duguje kilogramima koje je dobila od tinejdžerskih godina do danas.

– Kad sam bila mlađa, imala sam verovatno 30 kilograma manje nego danas. Tada nije bilo nikakvih naznaka da ću imati ovolike grudi – ispričala je za britanski “Daily Star”, te akcentovala da povremeno razmišlja o tome da ih dodatno uveća.

– Nisam još bila na nekom zahvatu, ali razmišljam o ugradnji implatata u grudi – kaže ova 25-godišnjakinja i dodaje da zna da će mnogi pomisliti da je luda, jer joj je poprsje i sada veliko.

– Svaki put kad smršam, gubim deo grudi. Ako ikad smršam, sigurno ću operisati grudi – kaže ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Očekivano, Klaudijine obline privlače pažnju muškaraca na Instagramu, pa trenutno može da se pohvali brojkom od preko 280 hiljada pratilaca, a tvrdi da je mnogi od njih i prose!

– Dobijam puno bračnih ponuda i to na dnevnoj bazi. To je tako slatko. Volim i cenim sve svoje pratioce i kada vidim njihov komentar ili poruku, bude mi toplo oko srca. Dobijam i oko 100 video poziva na dan, i čak ne mogu da ih vidim ni čujem, jer zatamne ekran, ali eto, bar pokušavaju – otkriva ova Hrvatica.

Izvor: zena.blic.rs

Mi smo umesto starleta gledali dečije emisije, a tetris je bio čudo tehnologije

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
466 Shares
466 Shares
Share via
Copy link