horoskop-rak-emocije
Pixabay.com
Horoskop Mesečni horoskop

Rak, horoskop za april 2016: od ljubavi do sumnje i nazad

Rakovi u april ulaze sigurno uljuljkani u svoju ljušturu i ne postoji niko i ništa zbog koga bi napustili svoje prebivalište.

Postoje dani kada ste spremni da izađete iz svoje sigurne zone, ali ovo definitivno nisu ti dani.  7. i 8. ćete dati sve od sebe da ostanete imuni na izjave pojedinih ljudi, ali kada shvatite da vas provociraju, biće vam teško da se kontrolišete.

Ako ne možete da obuzdate jezik u tom periodu, budite spremni da ćete morati kasnije da se izvinjavate. 15. i 16. ćete biti u iskušenju da uradite nešto što nikako ne liči a vas, a opet ne želite da uništite nešto na čemu radite već duže vreme.

Jedan ste od retkih horoskopskih znakova koji uspeva da održava prijateljstva dugi niz godina, ali 20. 21. i 22 može doći do situacija koje prete da uzdrmaju te odnose. 25. i 26. ćete se osećati kao da niste sasvim svoji, ali jedino vam preostaje da prihvatite promenu.

Ljubav

udaja-bidermajer-ljubav
Pixabay.com

Za Rakove naučiti kako da veruju partneru je najveća prepreka u vezi. U aprilu mesecu sa toliko ljubavi u vazduhu, učite kako da…

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku