Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak Jarac: Godišnji horoskop za 2016. godinu

Vaš govor tela će se promeniti. Do sada ste se uglavnom ponašali oprezno, pa je vaše telo uvek treperelo žuto i pomalo odbijalo svakoga ko je pokušavao da vas osvoji. Zahvaljujući Plutonu, ove godine zračićete zeleno. Iznad dva meseca u ovoj godini su zvezdice. To su jun i jul. Leto će biti vrelo, ali ne samo po temperaturi vazduha. Četiri zvezdice su u kući ljubavi, što znači da će ovo leto biti puno uzbudljivih avantura, a neke od njih pamtićete ceo život.

Biće puno vatrometa, ljubavi na prvi pogled, i lude ljubavne vožnje. Neptun je u trećoj kući, što znači da ćete imati odličnu komunikaciju sa pripadnicima suprotnog pola, a vaša intuicija će vas voditi tokom cele godine. Saturn, najamanja i najteža zvezda u Solarnom sistemu, i vladar vašeg grafikona, došla je u 12. kuću tajni. Došla je sa punim koferom, tako da sigurno planira da ostane ovde barem 2 godine. U koferu je sve ono što ste mislili da ste izgubili, i sve ono što je bilo crno, sada će dobiti svetlije nijanse.

muskarac-zena-prednosti
Izvor: www.returnofkings.com

Venera, boginja ljubavi takođe dolazi u 12. kuću u novembru. Ovde će i ostati neko vreme, pa ćete sigurno razmišljati o tome da aferu pretvorite u pravu ozbiljnu vezu. Možda ćete baš za doček naredne godine prijateljima predstaviti svog partnera na nekoj od prazničnih žurki.

Posao

Nije slučajno što vas često zovu najambicioznijim znakom zodijaka jer je Saturn, arhitekta uspeha vaš vladar. Ovo je kao da imate uspešnog oca koji vas prati od detinjstva i usmerava vas baš tamo gde treba. Ove godine Saturn je u završnoj, 12. kući.

U naredne 2 godine shvatićete da ne želite samo da napredujete u karijeri već i da radite na svojim talentima. Želećete mnogo više. Na primer, ukoliko ste glumac, poželećete i da režirate. Ideja koju trenutno imate je možda još uvek beba, ali znamo da bebe brzo rastu.

Upoznaćete mnogo osoba koje će vas pokrenuti, i dati vam vetar u leđa. To možda mogu biti i kolege sa fakulteta, čiji uspesi će i vas pokrenuti, ili stari poznanici koji će vam postati uzori i pružiti vam podršku. Ovo je svakako godina koja će vam doneti mnogo uspeha u karijeri. Vreme je za sprovođenje ideja u dela, za napredak, nove ideje, razvijanje sopstvenih talenata i mnogo dobrih trenutaka u poslovnom okruženju.

Pročitajte horoskop za 2016. godinu za sve znakove

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Add Comment

Click here to post a comment