Horoskop Horoskopski znakovi

Da li su Jarčevi hladni i proračunati?

Nova godina počinje znakom Jarca, a kakve karakteristike imaju osobe rođene u ovom horoskopskom znaku? Oni su ozbiljni, patrijahalni, ali ponekad mogu biti i dvolični.

Jarčevi su izrazito profesionalni u onome čime se bave i veoma uspešni, jer teže ka sigurnosti. Njima, zbog toga, odgovara da budu lideri ili vođe. Vole da je sve isprogramirano i disciplinovani su, kako na poslu tako i u porodici.

kakvi-su-jarcevi-horoskop
pixabay.com ©

Dobro je poznato koliko su Jarčevi tvrdoglavi, za njih važi što na umu to na drumu. Ozbiljnost, tvrdoglavost i disciplinovanost su karakteristike koje im pomažu da dosegnu sam vrh i da se tu zadrže. Oni se u različitim situacijama ponašaju isto, ozbiljno i odraslo.

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, Jarac je prvi. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji voli nezavisnost.

jarac-horoskop-osobine-karakteristike
pixabay.com ©

Jarčevi su dvolični, ako osete da im preti opasnost. To je jedan od načina na koji sebe štite i ljude do kojih im je stalo.  Možda ne izgledaju tako, ali Jarčevi umeju da trpe. Ćute i gutaju sve uvrede, ali kada reše da vam se osvete za to, bolje bežite.

Pročitajte horoskop za 2018. godinu

Kada govorimo o negativnim karakteristikama ovog znaka treba napomenuti da su oni dosta hladni, pa nisu baš omiljeni u društvu. Mnogi će za njih reći da nose negativnu energiju i da su odbojni.

Osobe rođene u znaku Jarca imaju izraženi smisao za humor. Sa njima nikada nije dosadno, jer će znati da vas nasmeju.

jarac-znak-astro-ljubavni-horoskop
pixabay.com ©

Jarčevi neće svakog primiti u krug ljudi koji im znače, ali ako u tome uspete očekujte da će vam Jarac dati celo svoje veliko scre i to na dlanu. Teško ih je osvojiti, a vredi pokušati baš zato što imaju principe i jak karakter. Veoma su požrtvovani i odani.

Pročitajte dnevni horoskop

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link