Horoskop Horoskopski znakovi

Da li su Jarčevi hladni i proračunati gadovi, stvarno?

Nova godina počela je znakom Jarca, a kakve karakteristike imaju osobe rođene u ovom horoskopskom znaku? Oni su ozbiljni, patrijahalni, ali ponekad mogu biti i dvolični.

Jarčevi su izrazito profesionalni u onome čime se bave i veoma uspešni, jer teže ka sigurnosti. Njima, zbog toga, odgovara da budu lideri ili vođe. Vole da je sve isprogramirano i disciplinovani su, kako na poslu tako i u porodici.

Dobro je poznato koliko su Jarčevi tvrdoglavi, za njih važi što na umu to na drumu. Ozbiljnost, tvrdoglavost i disciplinovanost su karakteristike koje im pomažu da dosegnu sam vrh i da se tu zadrže. Oni se u različitim situacijama ponašaju isto, ozbiljno i odraslo.

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, Jarac je prvi. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji voli nezavisnost.

Jarčevi su dvolični, ako osete da im preti opasnost. To je jedan od načina na koji sebe štite i ljude do kojih im je stalo.  Možda ne izgledaju tako, ali Jarčevi umeju da trpe. Ćute i gutaju sve uvrede, ali kada reše da vam se osvete za to, bolje bežite.

Kada govorimo o negativnim karakteristikama ovog znaka treba napomenuti da su oni dosta hladni, pa nisu baš omiljeni u društvu. Mnogi će za njih reći da nose negativnu energiju i da su odbojni.

Osobe rođene u znaku Jarca imaju izraženi smisao za humor. Sa njima nikada nije dosadno, jer će znati da vas nasmeju.

Jarčevi neće svakog primiti u krug ljudi koji im znače, ali ako u tome uspete očekujte da će vam Jarac dati celo svoje veliko scre i to na dlanu. Teško ih je osvojiti, a vredi pokušati baš zato što imaju principe i jak karakter. Veoma su požrtvovani i odani.

Rak, Lav i Jarac su najbolje supruge koje će vas voleti bezuslovno

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.2K Shares
3.2K Shares
Share via
Copy link