Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak Jarac: Godišnji horoskop za 2016. godinu

Biće ovo jedna od boljih godina za Jarčeve koji su u prethodne 2 godine ređali peh za pehom. Došlo je vreme kada sve dolazi na svoje mesto, i kada Saturn, vaš vladar sija u punoj snazi. Ovo je posebno važno za vašu karijeru, jer ćete u 2016. godini nizati uspeh za uspehom.

Uopšteno

Vaš vladar Saturn već dve godine kreće se u polju Strelca, a sada je konačno krenuo dalje. Možda ste u protekle dve godine imali osećaj da vaši životni planovi blede, da gubite smisao i da vam gotovo ništa ne ide od ruke. Ne brinite, ovo je samo bio znak da vam se sprema nešto još bolje. Sada ste spremni za nov, svež početak, a na prethodni period gledajte kao na čišćenje od stvari koje vam zapravo nisu ni bile potrebne.

Ovo se posebno odnosi na karijeru. U martu ćete imati dobre poteze, ali rezultate ćete videti tek u septembru, kada Jupiter konačno ulazi u desetu kuću. Početkom godine, Pluton je u prvoj kući pa će svi mogući odnosi u ovom periodu biti veoma intezivni, posebno u ljubavi. Ovo je u suštini period kada ćete i sami otkriti sopstvene želje, a možda ćete biti i iznenađeni svojim reakcijama.

smeh-znak-horoskop
Izvor: Pixabay ©

Ljubav

Pluton je u prvoj kući na vašem grafikonu, a po svemu sudeći tu će i ostati u narednim godinama. Ovo znači da prolazite kroz neke promene. Početkom godine promene će pratiti agresivni Mars u 11. kući. Njegova snaga do sada je uglavnom bila fokusirana na karijeru, ali od ove godine, Mars će se fokusirati i na vaš ljubavni život.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

654 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap