Horoskop Horoskopski znakovi

Ovo je Jarac, samostalan, nezavisan i veliki prijatelj koji ne očekuje baš ništa za uzvrat

Jarčevi se rađaju između 22. decembra i 19. januara. Zbog predrasuda, mnogi ih ne vole jer veruju da su Jarčevi samoživi. Ipak, istina je sasvim suprotna. Oni su odgovorni, strpljivi, ambiciozni, snalažljivi, odani, ali umeju da budu i diktatori, previše čvrsti, uobraženi, nepoverljivi i previše realni.

Jarac i samostalnost

Jarčevi su veoma samostalni jer znaju koje su njihove sposobnosti zbog čega retko kada drugima poveravaju poslove i sve vole da završe sami. Jarac je stoga najnezavisniji od svih znakova zodijaka.

Jarac i prijateljstvo

Jarac je veliki prijatelj, uvek je tu da pomogne, veoma je saosećajan, pažljiv i dobar prijatelj u nevolji. Jarac će podići nekog na noge i napraviti mu plan za uspeh čas posla, a neće očekivati baš ništa za uzvrat. Prijatelj Jarac je dubok i mističan, puno intriga i uvek izgleda kao osoba koja ima puno toga na umu.

Jarac i posao

Ličnost Jarca je posvećena liderstvu i postignućima, a on je uvek posvećen penjanju na korporativnoj lestvici dajući od sebe baš sve. Jarčevi imaju izražen osećaj za trenutak i sjajni su organizatori.

Jarčevi su veoma kreativni, ne spontano kreativni ali njihova kreativnost se ogleda u njihovim menadžerskim sposobnostima i idejama za sprovođenje plana. Jarčevi uvek ulažu pametno jer posmatraju stvari na duže staze što im donosi najviše benefita.

Jarac i temperament

Jarčevi možda deluju melanholično i kruto jer im je život pun samodiscipline i odgovornosti. Oni mere sve i ne prihvataju primamljive prilike sve dok ne izvažu prednosti i mane. Sa strane, mogu delovati dosadno ali to je deo njihove ozbiljne vožnje u kojoj Jarčevi osećaju sigurnost.

Jarčeva samodovoljnost često se tumači i hladnoćom, ali oni nisu ni blizu hladni kako izgledaju i to tako izgleda samo zato što Jarčevi vole da sve obave sami jer tako nemaju brigu da nešto neće biti urađeno ili neće biti kako treba. Sve je u kontroli okruženja i njihovog života, a to se nekada prelije i na živote drugih. Oni veruju da ponekad mogu uneti strukturu i organizaciju i u živote drugih takođe, ali to često nailazi na zid drugih.

Prema Jarčevima postoji samo dobar i pogrešan način i ova ideja neke Jarčeve čini tvrdoglavim i odbojnim za ideje drugih i nesposobnim da se slože s drugima. To je jedna lekcija koja traje čitav njihov život. Oni veruju da postoji samo jedan pravi način, ali bez obzira na to što su najčešće u pravu, to ne znači da imaju slobodu da svoj način nameću drugima.

Jarčevi u svojoj dubini

Jarčevi imaju crtu melanholije i potrebu za strukturom i radom jer duboko u sebi osećaju da nisu dovoljno vredni pa im je potrebno konstantno dokazivanje vrednosti. Jednom kada shvate da je ljubav prema sebi jedino što im je potrebno, vrata će se otvoriti i svet će videti novim očima što će im dozvoliti da uživaju i zabavljaju se bez krivice.

Najveća potreba jarca je finansijska i materijalna sigurnost. To je pokretačka snaga njihovog ambicioznog kataktera i svih drugih ličnih odricanja zbog želje za uspehom. Njima je izuuzetno važan njihov društveni status i prestiž. Jarčevi su usamljenici kojima je ipak veoma važno da budu cenjeni, ali su sjajni u skrivanju istine.

Jarčevi su veoma samostanli i kriju mnoga lica koja prezentuju svetu, poznati su po rezervisanosti i indiferentnosti, ali se veoma često kriju od sveta i neki od njih nikad ne saznaju ko su u suštini. Ovo izaziva osećaj nesigurnosti i dovodi ih do preispitivanja njihove vrednosti.

Jarčevima se veoma teško emotivno približiti jer kada jednom puste nekog u svoj svet, ne žele da ga izgube, a emotivna uplitanja čine da se osećaju ranjivo ali i zadovoljno u isto vreme. To je jedan trajni unutrašnji konflikt kontradiktornosti unutar Jarčevog uma.
Jarac u ljušturi

Jarčevi su veoma ambiciozni, uvek su u jurnjavi za nekim ciljem i žele da im život bude ispunjen i važan. Jarčevi su ekstremno strpljivi i dugo će čekati na nešto što žele, a kada dobiju priliku, oni će pažljivo birati svaki korak. Drugima to možda deluje kao oklevanje, ali to nije istina jer oni znaju da postoji samo jedna prilika za uspeh i oni skupljaju informacije da bi napravili pravi korak i dostiglu cilj uz fanfare.

Um Jarčeva je veoma aktivan i imaju izuzetnu sposobnost koncentracije. Jarčevi vole da drže pod kontrolom celo okruženje i sve u svom životu. Veoma su oprezni ali ta opreznost je samo u službi pravog koraka jer oni nikad neće samo uskočiti u priču bez dobre analize. Oni prihvataju promene ali ih uvode veoma polako da bi mogli da se naviknu na stvari

Jarčevi na život gledaju samo crno ili belo. Ne postoji sivo. Oni se trude i da romantične veze drže pod kontrolom i da nikad ne budu ranjivi pred drugom osobom.

Evo šta svaki znak zodijaka čini zaista srećnim! Device se raduju sitnicama, Jarčeve usrećuje poštovanje

948 Shares
948 Shares
Share via
Copy link