Magazin

U životu imate 2 izbora, možete ili ostariti ili umreti

helen-miren

Holivudske glumice umeju da preteraju sa ulepšavanjem, umeju da preteraju sa podmlađivanjem, umeju da postave standarde mladolikosti na potpuno nedostižan nivo, ali ima i onih koje stare dostojanstveno i u osmoj deceniji odišu neverovatnom harizmom. Definitivno, jedna od njih je kraljica Helen Miren koja je u 76. godini simbol lepote i dostojanstva.

Helen Miren je vizija dobre starosti – glumica je još uvek puna energije, izgleda vrhunski i ne planira da uspori. Prošetala je pistom na Nedelji mode u Parizu, u moćnom crnom odelu koje joj bolje stoji nego daleko mlađim koleginicama.

Svi priželjkujemo da u 76. godini možemo da budemo poput Helen Miren, koja je apsolutno dominirala na reviji održanoj kod Ajfelovog tornja, piše Zadovoljna.rs.

Miren voli da radi jogu, a o starenju ima zanimljiv stav.

– Ne želim da starim graciozno, želim da starim negraciozno. Starenje je razlog za slavlje, a realnost je da je to neprestana avantura. U tome uživam – rekla je medijima ranije.

Glumica smatra da je tajna njenog izgleda to što je spremna da rizikuje, što se ne uklapa u stereotipe o ženama „određenih godina“ – i što često nosi crveni karmin.

– Kako sam starila, primetila sam da mojoj koži treba više hidratacije. To je ključno – pronaći zaista dobru hidratantnu kremu – savetuje Miren.

Starenje je neizbežno i ona u njemu uživa svakog trenutka.

– Ne možete izbeći starenje. Kako ja to vidim, u životu imate dva izbora: možete ili ostariti ili umreti. I želim da nastavim da vidim šta mi život sprema. Mislim na Kurta Kobejna i sve ono što je propustio. Recimo, koliko je tužno što nikada nije saznao za GPS – dodala je glumica.

10 citata Helen Miren koje bi svaka žena trebalo da pročita

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

84 Shares
Share via
Copy link