Novi Sad Vesti

Hapšenja u Novom Sadu zbog krvničkog prebijanja Snajperovog naslednika

hapsenje novi sad
Hapšenje u Novom Sadu, Foto: MUP Srbije/PU Novi Sad

Pripadnici novosadske policije lišili su slobode V.K. (2001.), M.M. (2001.) i V.E. (2001.) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nanošenja teških fizičkih povreda.

Oni su pretukli Uroša Vujovića, sina fudbalskog sudije Maja Vujovića, koji među novosadskim navijačima pokušava da se nametne kao novi “vođa” tribine FK Vojvodina.

Ovo mesto na tribinama navijačke grupe “Firma” oslobodilo se nakon hapšenja Slobodana Milutinovića Snajpera, koji se nalazi u pritvoru zbog nasilja nad bivšom devojkom.

Prema video snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako kod Sportskog centra “Meridiana” na Novom naselju, tokom jedne proslave na kojoj je bilo i devojaka, Vujović učestvuje najpre u koškanju sa grupom mladića ispred objekta, da bi ga oni potom pretukli.

Upozoravamo čitaoce da je snimak koji sledi izuzetno uznemirujuć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nezvanične informacije govore da je Vujović sklon ovakvim incidentima, a prošle godine je uhapšen zbog tuče u prostorijama kluba FK Vojvodina. On je 1. februara 2021, zajedno s Nemanjom Toprekom (23), pretukao Nikolu Ćuluma (22), ali je uhapšen tek nakon tri meseca. Dvojica napadača su za to vreme krili se u Republici Srpskoj, a po hapšenju im je određen pritvor od 48 sati.

Izvor: Nova

Ispovest Novosađanke za čije se prebijanje sumnjiči Snajper: Bez reči je počeo da me šamara

48 Shares
Share via
Copy link