Magazin Novi Sad

U Novom Sadu pretučen novi vođa Vučevićevih huligana (VIDEO)

tuca-ns
Printscreen

U noći između subote i nedelje došlo je do brutalnog obračuna huligana u Novom Sadu kada je, kako nezvanično saznaje Direktno.rs, prebijen Uroš Vujović (22), koji pokušava da se nametne kao novi vođa gradonačelnikovih huligana umesto Slobodana Milutinovića Snajpera na tribinama „Firme“ FK Vojvodina.

Na snimku se vidi kako kod Sportskog centra Meridiana u novosadskom Novom naselju, tokom jedne proslave na kojoj je bilo i devojaka, Vujović učestvuje najpre u koškanju sa grupom mladića ispred objekta, da bi ga oni potom pretukli i, po slobodnoj proceni sa snimka, naneli teške telesne povrede.

Svi poznavaoci prilika u Novom Sadu znaju da grad samo formalno vodi potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, a neformalno i zapravo Andrej Vučić, kao što znaju i da je u toku borba za naslednika Vučevićevog Snajpera i njegovih batinaša za izvršavanje prljavih poslova za SNS uoči izbora.

Međutim, odavno se nije dogodilo da policija pokušava da zataška neki događaj kao ovaj.

Zašto? Zato što je Uroš Vujović sin Kokezinog fudbalskog sudije Maja Vujovića? A zna se čija je Kokeza „lopta“.

Ili zato što novosadska policija i inspektori na krvnim deliktima ne smeju da pisnu, jer znaju kako je mladi Vujović čak i proletos, i to posle bekstva, ipak pušten da se brani sa slobode nakon što je surovo prebio saradnika Nikolu Ćuluma u klupskim prostorijama FK Vojvodina?

Tada je sa još jednim saučesnikom tukao Ćuluma tako što su mu skinuli farmerke i donji deo veša i onda ga tako nagog udarali drvenim letvama sat vremena u kontinuitetu.

Kako stoji u prijavi koja je podneta policiji, Nikola Ćulum (22), brutalno je pretučen 1. februara 2021. godine u klupskim prostorijama stadiona Fudbalskog kluba Vojvodina u Novom Sadu.

Krivičnu prijavu protiv NN počinioca, Nikola je podneo dan kasnije, kada je i saslušan u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu. Iza napada stoje „navijači“ FK Vojvodine, koje kontroliše Slobodan Milutinović Snajper, koga su nekoliko puta pokušali da ubiju, i koji je dobro poznat pravosudnim organima, a nalazi se i u upravi FK Vojvodine.

Među optuženima se nalazio i Uroš Vujović, sin fudbalskog sudije Maja Vujovića, Snajperov naslednik.

U zapisniku prijave koju je Ćulim podneo dan nakon što je pretučen, stoji da su mu osumnjičeni u klupskim prostorijama FK Vojvodina, zadavali udarce zatvorenim šakama, nogama i drvenim palicama.

Sloba Snajper ostaje u pritvoru i tereti se optužnicom za 4 krivična dela

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Proverite vivda li je oštećeni iz ove tuči bio saučesnik u nanošenju teških telesnih povreda u vikendima pre nego što je pretučen?
    Da li je uhapšen u Beogradu, dok je bio u bekstvu i bio u pritvoru 2 dana?
    Ko teroriše Novi Sad?

  • Fudbal je ovde nekada bio sport a sada je postao leglo kriminala, od klubova do takozvanih navijačkih grupa koji su u stvari samo paravan za dilovanje droge.

3.8K Shares
3.8K Shares
Share via
Copy link