Magazin Poznati

Porodica Nemanje Gudelja ne miriše Cecu i decu, nazire se razlog razdora među familijama

ceca
Foto: Preuzeto sa Nova.rs

Možda Instagram profili lažu o mnogo čemu, ali ne lažu o međuljudskim odnosima, pa tako onaj čija je vlasnica pevačica Anastasija Ražnatović svedoči o netrpeljivosti između nje i porodice njenog dečka, Nemanje Gudelja.

Naime, Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja više ne prate ni Anastasiju, ali ni njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović, što je mnoge navelo na to da pomisle da u između ovih dveju porodica ne vlada sklad, prenosi Nova.rs.

S obzirom na to da je Nemanjina sestra Vanja u početku bila Anastasijina najbolja prijateljica i da su redovno izlazile u Španiji, sada je nastala prava pometnja kada se otkrilo da je više ni ne prati na Instagramu.

A poslednji put kada je mlada pevačica bila u Španiji, pre nekoliko dana, sve vreme je bila u drušvu Nemanjine rođake, ali ne i sestre Vanje i majke Olivere sa kojima, kako tvrde domaći mediji, više ne provodi vreme.

Kako se spekuliše, razlog leži u činjenici da je Nemanja u poslednje vreme mnogo više sa Anastasijom, nego sa članovima porodice za koje je veoma vezan.

Kada su tek uplovili u vezu, Anastasija i Ceca bile su zajedno na ručku sa Nemanjinom porodicom i činilo se da sve funkcioniše u najboljem redu.

S druge strane, Nemanjina majka i sestra na Instagramu i dalje prate Sanju Vučić, bivšu devojku Nemanje Gudelja.

Izvor: Nova.rs

Za nju nema krize, Ceca za pola sata pevanja na svadbi uzela 30.000 €

50 Shares
Share via
Copy link