Magazin Poznati

3 žene u ringu zbog Gudelja, on razapet između majke, sestre i Anastasije Ražnatović (FOTO)

Gudelj i Tasa
Foto: Printskrin/Instagram

Već danima se piše o lošem odnosu pevačice Anastasije Ražnatović i porodice njenog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja.

Anastasija se navodno posvađala sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom ispred hotela u Kataru, kako je pisao „Kurir“ navodeći kao navodni razlog svađe to što se fudbaler dan uoči proslave osam meseci veze sa pevačicom susreo sa svojom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, ali ne i sa njom.

Htela da ga iznenadi za 8 meseci zabavljanja ali su majka i sestra stigle pre

Anastasiji je zbog toga propalo iznenađenje koje mu je spremila, zbog čega je fudbaleru zamerila. Međutim, već sledećeg dana rešili su sve probleme i nastavili dalje. Ražnatovićeva od svog dečka nije očekivala da se ne vidi s porodicom, već da i za nju pronađe malo vremena.

– Anastasija se bila potrudila da iznenadi Gudelja za osam meseci zabavljanja. Kada je čula da će selektor Piksi da dozvoli kratak susret porodica sa igračima, htela je da dođe kod njega u hotel i sve je bila organizovala.

Ipak, navodno, baš se naljutila kada joj je Nemanja preko video-poziva rekao da će mu tada doći u posetu majka i sestra i da je bolje da ne dolazi kako ne bi došlo do neprijatnog susreta između njih tri.

Njoj je bilo teško što nije mogao da nađe malo vremena i za nju, pa su navodno taj razgovor završili s povišenim tonom“, započeo je priču izvor blizak Ražnatovićevoj za „Kurir“, pa je nastavio:

Ujutro nastavili svađu

– Anastasija ipak nije htela da ostane nedorečena, pa je samoinicijativno otišla ispred hotel rano ujutru pred utakmicu sa Švajcarskom. Tu su nastavili svađu. Opet mu je rekla da je ljuta što nije imao vremena za nju, ali da mu ne zamera što se video s porodicom. Objašnjavala mu je da joj je propalo iznenađenje. Tada se, navodno, Nemanja baš iznervirao, pa joj je rekao da ga ne zamara više s tom pričom uoči važne utakmice sa Švajcarskom- priča izvor Kurira i dodaje:

– On je insistirao da se vidi sa Oliverom i Vanjom, jer mu mnogo znači podrška njih dve, ali i dodao da mu je drago što je i ona došla da ga podrži. Pošto je pevačica tada govorila glasnijim tonom, fudbaler joj je rekao da ide u svoj hotel i da ga više ne blamira pred saigračima i da mora da ide na trening. Otišla je baš ljuta.

Pevačica je, navodno, nkon toga shvatila da je ipak burno reagovala, pa je uoči utakmice sa Švajcarskom na dresu sa prezimenom Gudelj markerom dopisala: „Srećnih osam meseci!“.

Da su pevačica i fudbaler rešili sve nesuglasice, potvrđiju i njihove objave na društvenim mrežama, gde se vidi da Anastasija i nemnja zajedno uživaju u Španiji.Iuz

Izvor: Blic

Gudeljeve majka i sestra ne žele kontakt sa Anastasijom, tražile razdvojena mesta u Kataru

42 Shares
Share via
Copy link