Poznati

Gudeljeve majka i sestra ne žele kontakt sa Anastasijom, tražile razdvojena mesta u Kataru

gudelj i anastasija
Foto: Preuzeto sa Nova.rs

Šuška se da pevačica Anastasija Ražnatović nije u dobrim odnosima sa porodicom svog partnera, fudbalera Nemanje Gudelja. Njegova majka Olivera i sestra Vanja navodno ne žele nikakav kontakt sa njom, za šta je potrvrda stigla i tokom njihovog boravka u Kataru na Svetskom prvenstvu u fudbalu, kada čak nisu ni sedele u blizini na tribinama, piše Nova.rs.

Olivera i Vanja su zatražile od Nemanje da dobiju razdvojene karte. To, međutim, nije ono što je najviše zasmetalo pevačici, već činjenica da je iza Olivere i Vanje sedeo bivši fudbaler Duško Tošić.

– Anastasija je poludela kad je videla njih troje na tribinama. Verovatno je bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug Jelene Karleuše, koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga.

Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje devojke.

Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima, navodi izvor Kurira.

olivera i vanja gudelj
Foto: Printscreen Instagram

Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih nedelja mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt s potencijalnom snajkom.

Prvi signal da nešto ne štima bio je to što su njih dve otpratile Anastasiju sa Instagrama, a do tad je sve bilo u redu.

Ta situacija navodno je veoma pogodila Anastasiju i pokušala je da izgladi odnos sa njih dve, pa je o tome obavila razgovor s Nemanjom, ali on izgleda nije uspeo da pomiri zavađene strane.

Inače, Olivera i Vanja su od starta zdušno podržavale Nemanjinu vezu sa Anastasijom. Bile su gošće na njenom rođendanu letos u kući Ražnatovića na Dedinju i objavljivale slike sa proslave.

Isto tako je i Anastasijina majka Ceca Ražnatović izjavljivala da podržava vezu svoje naslednice s fudbalerom, a bila je impresionirana i njegovom porodicom koju je srdačno ugostila u svojoj vili.

Zanimljivo je da su Vanja i Olivera i Cecu otpratile sa Instagrama. Jedini koji je ostao u kontakt sa snajkom Anastasijom je Nemanjin brat Dragi Gudelj, koji je takođe fudbaler, i on pevačicu još uvek prati na mrežama.

Izvor: Nova.rs

Ove srpske lepotice bodre „orlove“ na Mundijalu: Žene fudbalera osvajaju zlato u lepoti (FOTO)

66 Shares
Share via
Copy link