Srbija

Za nju nema krize, Ceca za pola sata pevanja na svadbi uzela 30.000 €

Ceca Ražnatović
Foto: Printskrin/Youtube

Ako hoćeš da ti Ceca peva, to košta. I to 3.000 evra za tri minuta pesme.

Naime, kako prenosi Kurir Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno nastupala na jednoj svadbi kao specijalni gost, a kako list, cena njenog honorara za samo pola sata pevanja bila je čak 30.000 evra.

ceca-raznatovic
Printscreeen/Kurir TV

Jedna od najvećih balkanskih zvezda uveličala je proslavu novopečenog bračnog para svojim prisustvom na njihovom svadbenom veselju. Iako je poznato da Ceca nastupa za veoma visoke honorare, otprilike 25.000 evra za sat vremena pevanja, ovoga puta ona je malo podigla cenu.

Kada su je mladenci pozvali da bude specijalni gost, njen tim je ugovorio da Svetlana bude na svadbi pola sata, a cena za taj nastup je 30.000 evra. Kako jedna pesma u proseku traje tri minuta, Ražnatovićeva je za 30 minuta mogla da ih otpeva najviše deset, pa po takvoj računici, ovaj bračni par platio je 3.000 evra jednu numeru koju je Ceca otpevala.

Kada se pojavila u svečanoj sali, gde je organizovana svadbena žurka, prisutni gosti su poskakali sa svojih stolica i okupili se oko pevačice. Mnogobrojni mobilni telefoni bili su upereni u Ražnotovićevu, koja je nastup počela pesmom „Beograd“. Pevačica se pojavila u dugačkoj crvenoj haljini sa kratkim rukavima, a kosu je pokupila u visoki konjski rep.

Ceca Ražnatović
Foto: Skrinsot, privatni snimak , Stotine telefona je snimalo Cecu dok je pevala na veselju

Dok je pevala, atmosfera je došla do usijanja, a mlada i mladoženja su bez prestanka igrali u blizini pevačice, koja im je definitivno ulepšala najradosniji dan u životu.

Izvor:Kurir

Zarađuju hiljade evra, a nepismene: Evo koliko razreda škole imaju srpske pevačice

OGLAS

538 Shares
538 Shares
Share via
Copy link