Magazin

Gradonačelnik Novog Sada u izboru za poltrona godine: Andrej Vučić je najveći stručnjak kojeg imamo

vucevic i djuka
Foto: printscreen

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gostovao je u emisiji Vladimira Đukanovića Đuke, “Ozbiljno sa Đukom”, a svoje dojmove podelio je i na društvenim mrežama.

Vučević se najostrašćenije bavio temom da je deo državnih organa u jednom periodu direktno radio na fabrikovanju lažnih optužbi protiv Aleksandra i Andreja Vučića, što je dovelo do afere “Jovanjica”.

“Rekao bih da je razlog napada na Andreja činjenica da postoji izuzetna bliskost Aleksandra i njega, on je Ahilova peta za Aleksandra Vučića. Drugo, oni koji se bave ozbiljnom analitikom su zaključili da je Andrej jedan od najoperativnijih, najmobilnijih, najfunkcionalnijih i najstručnijih ljudi u SNS. Naslušali smo se takvih kleveta i vređanja porodice Vučić. Andrejevo ime je jedno od najzloupotrebljavanijih imena. Mislim da je i deo državnih organa u jednom periodu direktno radio na fabrikovanju lažnih optužbi protiv Aleksandra i Andreja Vučića, pa smo došli i do “Jovanjice”, te skandalozne afere”, napisao je Vučević na društvenim mrežama.

U toku je suđenje Predragu Koluviji jer je nađeno više od tone i po marihuane na njegovom imanju “Jovanjica”. Na optuženičkoj klupi se nalazi i nekoliko pripadnika policije, Bezbednosno-informativne agencije i Vojnoobaveštajne agencije, koji su štitili imanje i pružali logistiku vlasniku.

U odbranu okrivljenih uključio se i član SNS advokat Vladimir Đukanović. On je istovremeno pred sudom zastupao i Andreja Vučića u tužbi protiv Miroslava Aleksića (Narodna stranka) zbog optužbi da je vlasnik imanja Jovanjica prilikom hapšenja mobilnim prvo pozvao predsednikovog brata.

Izvor: 021

Gradonačelnik Novog Sada dobio povišicu, ubi ga inflacija

Čitajte Luftiku na Google vestima

84 Shares
Share via
Copy link